Johan Eijssink, organisator van disco-feesten onder de naam Disco-Train (foto: Par-pa-fotografie).
Johan Eijssink, organisator van disco-feesten onder de naam Disco-Train (foto: Par-pa-fotografie). Arend Jan Hermsen
Ondernemer van de week

De Disco-Train Party bij O’Leary’s in Leidschendam

Ondernemer in Beeld 933 keer gelezen

Leidschendam - Je bent 25-plusser en gaat niet meer zo vaak op stap als in je pubertijd. Maar als je dan gaat, wil je wel gegarandeerd een topavond hebben in een vriendschappelijke sfeer met gelijkgestemden. “Kom dan zaterdag 9 april naar O’Leary’s in Leidschendam”, zegt Johan Eijssink, organisator van disco-feesten onder de naam Disco-Train.

Als kleine jongen verstopte Johan zijn transistorradio onder zijn kussen om stiekem tot in de late uurtjes te luisteren naar Radio Veronica en Radio Noordzee. Op veertienjarige leeftijd kroop hij zelf achter de draaitafels en op zijn 16e organiseerde hij al zijn eerste eigen feest. Nog regelmatig staat hij in de DJ booth tijdens zijn feesten omdat het draaien voor een zaal mensen hem nog steeds een enorme boost geeft. Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van grote evenementen muziek- en dans gerelateerd kan wel gesteld worden dat Johan dé specialist is in het organiseren van discofeesten.

Op zaterdag 9 april is de Disco-Train Extended première bij O’Leary’s. “Deze prachtige en luxe locatie met grote dansvloer, lounge ruimtes, zithoekjes, biertafels en een groot aantal videoschermen voor onze retro beelden leent zich geweldig voor een ongedwongen maar spetterend Disco-Train feest,” vertelt Johan enthousiast. Disco-Train party’s zijn een beleving waarin je even teruggaat in de tijd. “Zeg maar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Een avondje ongebreideld lol maken, net als vroeger.”

Muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90, uit de tijd van Avro’s Top-Pop en Veronica’s Countdown is de basis van deze succesvolle feesten. De beste dj’s draaien die discokrakers waarop je niet stil kunt blijven staan. Maar ook de enorm in opkomst zijnde muziekstijl Nu Disco, waarbij nummers van toen gedraaid worden in een modern jasje. Kenmerkend voor de Disco-Train feesten is dan ook de volle dansvloer vanaf de eerste tunes tot het laatste nummer, de vriendschappelijke sfeer en de uitbundige gezelligheid.

Naast het eigen dj-team zijn er op 9 april live optredens van diverse disco acts - Madonna, Prince, Tina Turner en de enige echte Michael Jackson. Met daarbij leuke party gadgets, een photobooth en retrobeelden wordt deze avond een echte belevenis. 

“Als je het lekker vindt om een beetje bijtijds in bed te liggen kan dat want het feest start al om 16.00 uur. Maar je kunt er natuurlijk ook het maximale uithalen en lekker tot 3.00 uur de hakken van je schoenen dansen. Er kan ook gegeten worden - er is een Disco menu voor slechts €15 en een uurtje bowlen tussen het dansen door behoort ook tot de mogelijkheid. Kortom, Leidschendam kan zich opmaken voor een avond ongedwongen losgaan en herinneringen maken waar je nog lang op kunt teren.”

Tickets zijn te bestellen via de website: www.disco-train.nl. Ontvang €5,- korting met de code ASDB (maximaal 2 tickets per persoon).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant