Angelique Buitelaar heeft het stokje overgenomen van Sandra Tromp en wordt inmiddels bijgestaan door topstylist Petra Straatman. (Foto: PR)
Angelique Buitelaar heeft het stokje overgenomen van Sandra Tromp en wordt inmiddels bijgestaan door topstylist Petra Straatman. (Foto: PR)
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Een nieuwe lente, een nieuwe start bij HAAR Salon Duivenvoorde

Ondernemer in Beeld 1.127 keer gelezen

Leidschendam - Hoewel het weer het nog niet altijd laat merken, is de lente begonnen! Lente staat symbool voor een nieuw, fris begin en dat is deze lente zeer van toepassing bij HAAR Salon Duivenvoorde. Angelique Buitelaar heeft het stokje overgenomen van Sandra Tromp en wordt inmiddels bijgestaan door topstylist Petra Straatman.

Door fysieke omstandigheden moest de vorige eigenaresse van HAAR Salon Duivenvoorde haar werkzaamheden neerleggen. Angelique Buitelaar was inmiddels al twee jaar haar compagnon. Twee jaar die door Corona, de maatregelen en alle lockdowns die dit met zich meebracht, niet makkelijk zijn geweest. Helaas was het door de fysieke klachten van Sandra ook niet mogelijk om de openingstijden uit te breiden. Iets wat Angelique graag wilde omdat de agenda vaak overvol zat. Nu Sandra haar werkzaamheden heeft neergelegd is het tijd voor een nieuw begin, een frisse start.

Nieuwe hairstylist voor dames
Per 1 april is Petra Straatman als zelfstandig dameskapper HAAR Salon Duivenvoorde komen versterken. Petra is ruim 30 jaar werkzaam in het kappersvak waarvan 10 jaar in de wijk Bohemen in Den Haag en ruim 20 jaar in Voorburg. Tijd voor een nieuwe uitdaging, die zij vindt in de samenwerking met Angelique als zelfstandig dames topstylist. Petra richt zich alleen op dames. Angelique zowel op dames als heren.

Openingstijden en introductiekorting
Per 1 april zijn de openingstijden uitgebreid. De salon is nu geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Prijsindicatie: voor slechts 36,50 euro verzorgt HAAR salon Duivenvoorde een frisse lente-coupe (wassen, knippen en föhnen, inclusief versteviging en haarlak).

Om de start van Petra te vieren geldt er in de maand april een speciale kortingsactie. Indien u bij haar een afspraak maakt krijgt u
10% extra introductiekorting op uw behandeling.

Vakmanschap en gezelligheid
Veel blijft gewoon bij het oude, want goede dingen moet je niet willen veranderen. Zo blijft de salon natuurlijk klein en gezellig (wel met een frisse update). Het vakmanschap blijft gewaarborgd met deze ervaren toppers. Zij behandelen de klanten zoals zijzelf behandeld willen worden. Met persoonlijke aandacht en interesse, vergezeld van gezelligheid in de vorm van een lekker kopje koffie met een koekje.

De gezellige salon bevindt zich in het Dienstencentrum van Stichting Duivenvoorde en iedereen is van harte welkom. De salon is er voor jong, oud(er), man en vrouw. Ook indien u niet in Duivenvoorde woonachtig bent!

Locatie
HAAR Salon Duivenvoorde is bereikbaar via de Kastelenring. Volg ter hoogte van het wijkgebouw het voetpad naar de ingang van de kapsalon. De deur staat voor u open! Ook is het mogelijk om via de hoofdingang van het dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262, naar de salon te komen.

Bel 070-3014017 tussen 09:00- 16:00 (niet op maandag) voor het maken van een afspraak.
Volg de salon op Facebook om op de hoogte gehouden te worden en voor andere (korting)acties.
www.facebook.com\HAARSalonduivenvoorde

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant