Logo hetkrantje-online.nl

Metamorfose dankzij een maatje meer

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Heeft u ook zo?n probleem om grote dameskledingmaten te vinden? Deze problemen zijn dan vanaf nu opgelost, want Yvonne Mansveld heeft zich hierin volledig gespecialiseerd. ?Kijk maar eens naar mij?, lacht de Voorburgse ondernemer, die een kledingzaak voor grote damesmaten heeft in de Wielemakerslop nr. 1c ?Ik geef dan ook graag in dit opzicht het goede voorbeeld?.

Een bezoekje aan haar gezellig ingerichte winkel met de naam ?JJennovy? leert inderdaad dat dames met grote kledingmaten hier zich trendy en stijlvol kunnen kleden. Sterker nog, er kan een totale metamorfose plaatsvinden als iemand zich door Yvonne laat adviseren en aankleden. Zij heeft dan ook stijlvolle mode voor de vrouw met flair van maat 38 tot maat 58. Haar winkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 17.30 uur en van zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Kleding

?Ik was vroeger al gezet, dus ik had ook grotere kleding nodig?, vertelt Yvonne. ?Maar in mijn jonge jaren bleek het al moeilijk te zijn om hiervoor de juiste zaken te vinden. Nadat ik in mijn loopbaan diverse uitdagingen vervulde, kreeg ik op een gegeven moment de kans om zelf zo?n kledingzaak te gaan beginnen. Dit was een enorme uitdaging. Ik was dan ook blij dat ik zo?n drie jaar geleden in de Wielemakersslop dit pand kon krijgen?.

Eigen stijl

In de loop der tijd ontwikkelde Yvonne in haar winkel een compleet eigen stijl. ?We werken met een aantal exclusieve merken?, vertelt ze. ?Dan kun je bijvoorbeeld denken aan kledingmerken als Barbara Speer, Samoun, Rimini, Ditz, Ophelia en Dhio. Ik heb dan ook een vast klantenbestand opgebouwd. Maar ik neem sowieso alle tijd als mensen iets op hun gemak willen uitzoeken. Het geeft namelijk voldoening als iemand met een compleet nieuwe ?kledinglook? de deur uitgaat. Naast kleding kan men overigens ook sjaals en bijbehorende schoenen, tassen en kettingen aanschaffen. Kortom, kom eens lang en overtuig jezelf!.??

Nieuwe uitdaging

Inmiddels is Yvonne Mansveld aan een nieuwe uitdaging begonnen. ?Per 2 april aanstaande open ik een nieuwe kledingzaak voor de vrouw met flair van maat 38 tot maat 58 in de Herenstraat nr. 87, waar momenteel Mi Vida is gevestigd?, aldus Yvonne. ?Er komen ook woonaccessoires is bewust voor de Herenstraat in het Oude Centrum gekozen, omdat hier meer passanten lopen dan in de Wielemakersslop. Ons streven is om de collectie met grote maten in de komende jaren uit te breiden en uiteraard ook betaalbaar te houden. Maar deze nieuwe ondernemersstap willen we graag feestelijk omlijsten. We starten daarom een actie dat iedere klant mee kan doen om een metamorfose te winnen. Als men de komende weken bij ons in de Wielemakersslop iets aanschaft, dan noteren we haar naam en dan houden we vlak voor de opening een trekking. Degene die als winnaar uit de bus komt, wordt dan gratis opgemaakt en krijgt van onze winkel een kleinigheidje. Op deze symbolische wijze willen we er graag bij stil staan dat iemand die een grotere maat nodig heeft, een totale metamorfose kan ondergaan. Dus kom naar onze winkel en doe mee aan deze actie?.

Meer berichten