Afbeelding

Lente stimuleert de seksuele lust meer dan allergieën

Regio 45 keer gelezen

Regio - Een recent onderzoek laat zien dat mensen de lente zien als het meest "sexy seizoen". Zij associëren de lente meer met een verhoogd libido dan met allergieën. Dat meldt Victoria Milan, een website voor getrouwde- en gebonden mensen die willen vreemdgaan, aan onze redactie.

Een onderzoek uitgevoerd door Victoria Milan heeft 3,568 mannelijke- en vrouwelijke leden gepolst om te ontdekken of hun seksuele lust verhoogd, dermate het seizoen veranderd. De resultaten geven aan dat 69% van de mensen beweren dat ze zich anders voelen zodra het lente wordt, waarvan 37% zegt een grotere sekslust te krijgen, 21% voelt zich meer lui en 15% voelt zich fitter.

Volgens het onderzoek, is het beste aan de lente: dat er meer plezier is met extra sociale events (23%), er zijn meer felle kleuren in de buitenomgeving (21%) en de seksuele lust stijgt (18%). De zorgen over allergieën en vermoeidheid zijn minder, omdat een karakteristieke eigenschap van de lente is dat het een positieve en opgewekte impuls geeft. Oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, zei dat de activiteit van de leden hoger wordt op Victoria Milan tijdens de lente.

"Als het weer verbetert, hebben mensen een veel positiever gevoel. De lente is het seizoen van een nieuw begin en onze leden vertellen ons dat hun gevoel meer seksueel wordt tijdens deze maanden. Het is dus erg begrijpelijk dat mensen openstaan voor een nieuwe en spannende relatie tijdens dit seizoen", aldus Vedal.

Onderzoeksresultaten

1. Krijg je een ander gevoel als de lente begint? / Heb je ooit lentekriebels gehad?
Ja - 69%
Nee - 21%
Ik weet het niet - 10%

2. Hoe zou u het voorjaar beschrijven?
Een periode die me seksueel stimuleert - 18%
Het gezonde seizoen - 8%
De groene en bloemrijke seizoen - 21%
Een seizoen waarin men actiever, socialer en meer plezier beleefd - 23%
Het seizoen van allergieën en vermoeidheid - 17%
Een seizoen waarin het goede weer begint en mensen minder kleding dragen - 13%
 
3. Hoe voel je je als de lente komt?
Lui - 21%
Depressief - 7%
Verhoogd libido - 37%
Gelukkiger - 11%
Vitaler - 15%
Apathisch - 9%

4. In welk seizoen voel je je seksueel actief?
In het voorjaar - 36%
In de zomer - 31%
In de herfst - 18%
In de winter - 15%

5. Heeft u meer verlangen om avonturen te hebben wanneer het mooie weer begint?
Ja - 79%
Nee - 21%

Uit de krant