Logo hetkrantje-online.nl
KOOP LOKAAL

SPORT2000 Voorburg helpt bij thuis sporten

  •   324 keer gelezen   Sport

Voorburg - Sportverenigingen en sportscholen zijn gesloten. Dat is voor de vele sportievelingen een groot gemis.

Bij Sport2000 Voorburg, die nauw samenwerkt met de lokale verenigingen, betekent dit een behoorlijk omzetverlies in bepaalde productgroepen. Maar zij zien juist bij andere producten een grote vraag ontstaan.

“Het is mooi om te zien dat er sinds vijf jaar weer veel vraag is naar skates”, vertelt eigenaar Marc Duijs. Maar ook de vraag naar fitnessproducten neemt een enorme vlucht. Sport2000 heeft yogamatjes, dumbells, gewichten maar ook handige hulpstukken zoals een springtouw, resistance band of yoga bal. Deze attributen maken het een stuk makkelijk én leuker om thuis, binnen of in de tuin een eigen work out te beginnen.

Sport2000 is gewoon geopend en Marc en zijn medewerkers geven graag advies in de winkel. “Natuurlijk op gepaste afstand en met inachtneming van al de Covid-19 richtlijnen.” Maar Marc begrijpt dat er mensen zijn die het in de huidige situatie niet prettig vinden om het huis uit te gaan en daarom bieden zij ook telefonisch advies of via Whatsapp, en kunnen de artikelen thuis worden afgeleverd.

Juist die bezorgservice kunnen mensen ook gebruiken voor een sportief verjaardagscadeau. “Het is nu natuurlijk niet mogelijk om bij een jarige op bezoek te gaan, dan is het toch heel leuk om de jarige te verassen met een sportief cadeau en dit te laten bezorgen door een lokale ondernemer.”

Sport2000 Voorburg bevindt zich aan het Kon. Julianaplein 14B en is telefonisch bereikbaar via 070-386 1866. Whatsapp service SPORT2000 Voorburg 06-12181855.

Meer berichten