Logo hetkrantje-online.nl
De eerste buitenkarateles onder een strakblauwe hemel (foto: pr RMD).
De eerste buitenkarateles onder een strakblauwe hemel (foto: pr RMD).

Buitenkarate van start voor jeugd bij Ruud Muller Dojo

  •   122 keer gelezen   Sport

Leidschendam - Afgelopen zondag ging de anderhalvemeterkarate van Karateclub Ruud Muller Dojo uit Leidschendam buiten van start. Het ingediende plan van was door de gemeente goedgekeurd. 

Alleen moest nog een juiste buitenlocatie gevonden worden en dat werd een afgesloten schoolplein, waarvoor de directeur van de school haar toestemming gaf. De jeugdige karatekinderen stonden te trappelen om weer te beginnen en dat was te merken aan de opkomst. 

Alles verliep volgens protocol. Kinderen kwamen naar het schoolplein toe en hadden van te voren via een mail aan de ouders 9 regels moeten hanteren. De jeugdige karateka's moesten ook in hun karatepak komen met sportschoenen aan er mochten géén toeschouwers op het schoolplein en na de les ging iedereen direct naar huis. 

Alle karatekinderen deden de les zeer goed mee onder de heldere blauwe hemel. Geweldig was de inzet bij het beoefenen van de karatetechnieken. De lessen werden gegeven door Shihan Ruud Muller, Sensei Sammy-Lee Muller en Sensei Linda van Heiningen. 

Wil je ook eens een buitenkarateles meedoen, dan ben je welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar kyokushin@live.nl. Natuurlijk houdt RMD zich aan de richtlijnen van de overheid, de RIVM en de sportbonden. Er wordt in aparte groepen getraind voor de jeugd t/m 12, de jeugd van 13 t/m 18 en een groep voor 19-plus.

Ga voor meer info naar www.buitenkarate.nl of bel 06-22331304.

Meer berichten