Logo hetkrantje-online.nl
De Vitality Leidschendam traint op maandag en donderdag van 09-00 -10.00 uur op de Krajicek Playground in Park Prinsenhof (foto: pr).
De Vitality Leidschendam traint op maandag en donderdag van 09-00 -10.00 uur op de Krajicek Playground in Park Prinsenhof (foto: pr).

Lekker buiten sporten met Vitality Club

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - De Vitality Club is weer begonnen met fitness in de buitenlucht.

Vitality staat voor fit en gezond. Een van de manieren om vitaal te worden en blijven is bewegen. Natuurlijk kun je individueel aan de slag gaan op een zolderkamertje, balkon of achtertuin. Maar veel mensen, met name 50-plussers, vinden bewegen in groepsverband toch wat gezelliger. Daarnaast stimuleer je elkaar om tot goede prestaties te komen. En je maakt nieuwe vrienden.

Sinds 2018 is Yvonne bij de Club begonnen. “Heerlijk om bijtijds je bed uit te komen, je sportieve outfit aan te trekken en naar de bewegingslocatie te wandelen. Daar ontmoet je je ‘lotgenoten’ en het bewegen, veelal op muziek, kan beginnen. En mocht het een keer regenen, dan hebben we een overdekte buitenplek”.

Janny is een trouwe sporter in Leidschendam. “Heerlijk om je dag gezond te beginnen. Ik beweeg het liefst in de buitenlucht en het is nog helemaal gratis ook ….”. “Ja, dat is toch ook mooi meegenomen”, vult Marten aan. Els en Wim zijn de sporters van het eerste uur. José heeft altijd extra sportattributen bij zich. Corry doet mee in de schoolvakanties. De oefeningen worden in overleg samengesteld en zijn geschikt voor elk niveau.

De Vitality Leidschendam traint op maandag en donderdag van 09-00 -10.00 uur op de Krajicek Playground in Park Prinsenhof. Verzamelen bij wijkcentrum De Plint. Bij voldoende belangstelling kan er ook op andere dagen gesport worden. Vitality Voorburg traint op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-11.00 uur in de Spinozastraat ter hoogte van de fitnesstoestellen in het park. Meer informatie op www.vitality-club.nl.

Meer berichten