Logo hetkrantje-online.nl
Voetbal op een van de playgrounds in Leidschendam-Voorburg (archieffoto SenW; Michel Groen).
Voetbal op een van de playgrounds in Leidschendam-Voorburg (archieffoto SenW; Michel Groen).

Nieuwe editie vier tegen vier toernooi bij Forum Sport

  •   keer gelezen   Sport

Voorburg - Het jaarlijkse 4x4 toernooi bij Forum Sport staat op het programma voor zondag 11 oktober.

Het toernooi op Sportpark ’t Loo (Forum Sport) is voor alle groepen vijf tot en met acht van de basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Alle kinderen kunnen met zelf samengestelde teams meedoen. Op deze dag is meedoen belangrijker dan winnen. “Er worden geen standen en uitslagen meer bijgehouden, omdat wij vinden dat er in deze tijd stilgestaan mag worden bij het feit dat er überhaupt weer gesport kan/mag worden” aldus buurtcoach Sven Grootscholten van SenW.

De teams van groep vijf en zes spelen vier tegen vier met één vliegende keep en er komt zowel een meisjes- als een jongenspoule. De teams van groep zeven en acht spelen vijf tegen vijf inclusief vaste keeper. Daarbij mogen meisjes meespelen in de jongenspoule, maar omgekeerd is dit niet mogelijk. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen geoefende en ongeoefende voetbalteams.

“Het toernooi is iedere editie opnieuw een groot succes, dus wij kijken uit naar dit voetbalfeestje”, meldt Grootscholten. Inschrijven kan vanaf maandag 21 september. De flyers zullen in de klas worden uitgedeeld en daar ook weer worden opgehaald op uiterlijk 25 september. Uiterlijk woensdag 7 oktober komen de wedstrijdschema’s op www.senw-lv.nl.

Het toernooi wordt verdeeld in drie blokken. Meld je voor aanvang bij de een van de aanmeldtenten. Er zijn bijzondere regels vanwege de corona.

Meer berichten