Logo hetkrantje-online.nl
<p><em>Pascal Struijk.</em></p>

Pascal Struijk.

Midvliet deed live verslag van Premier League

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam - Sporttribune, het Midvliet FM radioprogramma op maandag tussen 19:00 en 21:00 uur, besteedde vorige week aandacht aan Pascal Struijk (21; SEV) en Oranje-international Nathan Aké (25; Wilhelmus), die voetballen in de Engelse Premier League. 

De spelers zelf zijn onbereikbaar, want de contacten moeten worden gelegd via de media-afdelingen van Manchester City (Aké) en Leeds United (Struijk). Presentator Alexander Wagener, sportverslaggever van Het Krantje, sprak daarom met Pascals oudere broer Kasper Struijk en met Akés eerste jeugdtrainer bij Wilhelmus Harry de Jong. De huidige assistent-trainer van Wilhelmus 1 traint en coacht nu Nathans oudere broer en spits Cedric Aké.

Tegen het einde van het 2e uur vond het telefonische radiogesprek met Kasper Struijk plaats. Pascal Struijk maakte onlangs onverwacht zijn debuut in de Premier League. Voor het gezin Struijk was het meespelen van Pascal, die sinds begin 2019 bij Leeds voetbalt en vorig seizoen kampioen in de eerste divisie werd, in de wedstrijd tegen Liverpool helemaal onverwacht. Het was voor Leeds United óók het eerste competitieduel op het hoogste niveau sinds 16 jaar. 

Terwijl Kasper Struijk vertelde over de droom die zijn broertje Pascal nu leeft, keek hij met een schuin oog naar Ziggo Sport, omdat Leeds United-Wolverhampton Wanderers op het punt van beginnen stond. Opeens onderbrak Kasper het gesprek, omdat hij zag dat Cooper geblesseerd was en Pascal speelde. Kasper deed op dat moment live verslag op Midvliet FM. Ziggo Sport-commentator John van Vliet had het meespelen van Struijk pas na 18 minuten door. Live lokale radio op een doordeweekse avond. Zo mooi kan Midvliet FM zijn.

Meer berichten