Logo hetkrantje-online.nl

Sportnetwerkcafé van SenW biedt sportverenigingen kansen

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - Het Sportnetwerkcafé van SenW biedt sportverenigingen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen, juist nu. Maandag 8 maart wordt deze online bijeenkomst voor bestuurders, vrijwilligers en trainers van sportverenigingen uit Leidschendam-Voorburg voor de tweede keer georganiseerd. 

De avond, vormgegeven in samenwerking met NOC*NSF, wordt om 19.00 uur afgetrapt door wethouder Stemerdink en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Na een korte Presentatie door SenW over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sportverenigingsondersteuning kunnen deelnemers kiezen uit drie inspiratiesessies. Jan-Willem de Koning (Cartouche) heeft na de vorige sessie genoeg inspiratie gevonden die hij meeneemt naar zijn club: “Weer terug naar de basis: persoonlijk contact als werving blijft het meest succesvol!”.

Men kan kiezen uit drie Webinars: ‘Vrijwilligersmanagement’ door Evelyn van der Haar, ‘Duurzame accommodatie’ door Robert den Ouden en ‘Aangepast sportaanbod; iets voor jouw vereniging?! door: Beweegcoach Soraya Samuels, Combinatiefunctionaris Joyce van der Sloot en gastsprekers vanuit de doelgroep. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: Hoe kun je het vrijwilligersbeleid goed inrichten? Hoe kan je, juist nu, meer uit je vereniging halen door je sportaccommodatie te verduurzamen? Hoe kun je als vereniging een interessant aanbod organiseren voor mensen met een beperking? Soraya Samuels: “Door de verenigingen in gesprek te brengen met de doelgroep over het opzetten van een aangepast sportaanbod, hopen we ze inspireren en te stimuleren een stapje te zetten.”

Inschrijven kan op www.senw-lv.nl/events/online-sportnetwerkcafe.

Meer berichten