Logo hetkrantje-online.nl
<p>Er waren talrijke (rugbygerelateerde) spelletjes, springkussens, muziek, mooie woorden en voor elk lid een rugbycertificaat (foto: pr VRC).</p>

Er waren talrijke (rugbygerelateerde) spelletjes, springkussens, muziek, mooie woorden en voor elk lid een rugbycertificaat (foto: pr VRC).

Feestelijk slot vreemd seizoen Voorburgse Rugby Club VRC

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam - De Voorburgse Rugby Club (VRC) heeft zaterdag 26 juni het rugbyseizoen feestelijk afgesloten. 

Op sportcomplex De Star in Leidschendam – de thuisbasis van de VRC – namen ca. 250 kinderen van 4-12 jaar oud feestelijk afscheid van elkaar en van het sportseizoen. Een seizoen dat door corona diverse beperkingen en onderbrekingen kende. VRC speelde daarom veel onderlinge oefenpotjes. Dit maakte het een lastig seizoen. Des te leuker was het dat er tóch feestelijk en vrolijk kon worden afgesloten.

Rugby is een sport met tradities. Eén ervan is om - nu de zomervakantie voor de deur staat - het seizoen feestelijk af te sluiten met je rugbyteamgenoten. Vanzelfsprekend in smetteloos wit, met een VRC logo op de borst. Dat deed de VRC dan ook zaterdag. In verschillende leeftijdsgroepen namen de Guppen, Turven, Benjamins, Mini’s en Cubs afscheid van hun teams en blikten terug op afgelopen seizoen. 

Tijdens deze feestelijke ochtend waren er talrijke (rugbygerelateerde) spelletjes, springkussens, muziek, mooie woorden en voor elk lid een prachtig rugbycertificaat. Ook werden diverse vrijwilligers bedankt voor hun inzet voor de vereniging. 

Ouders mochten voor het eerst in lange tijd weer op het sportcomplex langs de lijn (op 1,5 m afstand) naar hun kinderen kijken. De kinderen en hun ouders beleefden veel plezier en genoten van de festiviteiten.

Meer berichten