Logo hetkrantje-online.nl
<p>Catch jeugdleden bij de offici&euml;le line-up (foto: pr).</p>

Catch jeugdleden bij de officiële line-up (foto: pr).

HSV Catch L’dam-V’burg viert feest op 4th of july

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - Hoewel 4th of july geen Nederlandse feestdag is, was het wel een feestdag voor de honk en softbal vereniging Catch in Leidschendam.

Er stond een aantal honkbal thuiswedstrijden gepland zondag en er mocht weer publiek bij. Voor Catch een reden voor een feestje en dat is zeker gelukt.

Na eerst een leuke wedstrijd van de pupillen honkbal (11-12 jaar oud) vervolgde het programma met de aspiranten honkbal (13-14 jaar oud). Met een heuse first pitch (eerste gooi) van Eugene Henson, een Nederlandse honkballer en voormalig speler Atlanta Braves, samen met de jongste speler Sarah van de Beeball wer de wedstrijd van de aspiranten geopend. Met hotdogs en saté van de barbecue kon iedereen even lekker ontspannen langs de kant zitten en naar een leuke wedstrijd kijken. Beide teams hadden goede acties en lieten een goed spel zien. 

Ook aan de kinderen die kwamen kijken was gedacht, een wedstrijd van 1,5 uur kan voor sommigen best lang zijn. Zij konden zich vermaken in de slagkooi en luchttoestellen van Extra Innings NL waar zij het pitchen konden oefenen. Met een heuse snelheidsmeter lieten zij zien hoe goed zij konden gooien. Gelukkig pas aan het eind van de dag wat regen. Al met al een geslaagde dag op Catch. 

Lijkt het je leuk om te komen honk- of softballen bij Catch? Kom dan een keertje proeftrainen, aanmelden kan via www.hsv-catch.nl.

Meer berichten