Logo hetkrantje-online.nl
<p>Harry Oldersma (l.) heeft de voorzittershamer van voetbalvereniging SEV overgenomen van (r.) Rob de Ruijter (foto: pr SEV).</p><p><br></p>

Harry Oldersma (l.) heeft de voorzittershamer van voetbalvereniging SEV overgenomen van (r.) Rob de Ruijter (foto: pr SEV).


‘Oude bekende’ Harry Oldersma is nieuwe voorzitter van SEV

  •   keer gelezen   Sport

Leidschendam - Harry Oldersma heeft op 22 juni de voorzittershamer van voetbalvereniging SEV overgenomen van Rob de Ruijter. 

Vooral de wat oudere leden zullen Oldersma nog wel kennen. Hij werd in 1987 lid van SEV nadat hij uit het hoge noorden naar het westen overkwam voor zijn werk. “Sinds mijn begin bij SEV heb ik tot 2009 bij de oudere senioren en later de veteranen op doel gespeeld. Ergens rond het jaar 2000 ben ik ook actief geworden als scheidsrechter”, vertelt Oldersma. “In 2009 ben ik naar het buitenland vertrokken en ben in 2018 teruggekomen naar deze gemeente en ben sindsdien woonachtig in Voorburg.” 

“SEV bleek nog altijd een levendige vereniging waarin het voetbal in haar facetten beoefend kan, mag en moet worden”, vervolgt Oldersma. “In een sfeer van vriendschap en gemoedelijkheid die een sportief streven niet in de weg staat. Dat was zo toen ik in 2009 vertrok en gelukkig is dat nog steeds zo. Voor mij is dat heel belangrijk. De belangrijkste opdracht voor het bestuur is de jeugdafdeling weer de weg omhoog te laten vinden, in eerste instantie qua ledental en dan later ook sportief. Besturen kan echt niet meer vanachter een bureau, maar kan alleen in samenwerking met de leden. In het nieuwe seizoen hoop ik weer vele dagen en vooral zaterdagen op SEV te kunnen rondbrengen. U kunt mij daar rustig aanspreken over alles wat SEV aangaat en meer.”

Harry Oldersma is vanaf 1994 ook zo’n 15 jaar lid geweest van de gemeenteraad van eerst Leidschendam en vanaf 2002 in de nieuwe fusiegemeente Leidschendam-Voorburg. Hij was al die jaren ook fractievoorzitter van de PvdA.

Meer berichten