Bij de jeugdteams vanaf 12 jaar en dames- en herenteams kon VOLEVO maar liefst 7 teams huldigen als kampioen (foto's: Kees van de Ven).
Bij de jeugdteams vanaf 12 jaar en dames- en herenteams kon VOLEVO maar liefst 7 teams huldigen als kampioen (foto's: Kees van de Ven).

Kampioenen en promotie bij volleybalclub VOLEVO

Sport 1.090 keer gelezen

Leidschendam - Op de laatste competitiedag voor de jeugdteams vanaf 12 jaar en dames- en herenteams kon VOLEVO liefst 7 teams huldigen als kampioen.


Dames 2 Kampioen.

Het publiek in De Fluit leefde enthousiast mee met spannende rally’s. Tegelijkertijd organiseerde VOLEVO in De Fluit een succesvolle inzameling voor de Voedselbank en konden de jongsten een ‘After Paas Speurtocht’ volgen.


MB1 Kampioen.

Bij de jongens onder 18 jaar werd JC1 (hoofdklasse) kampioen. Bij de meisjes onder 18 jaar waren er 3 kampioensteams: MB1 (hoofdklasse), MB3 (2e klasse), MC2 (1e klasse) en het gemengde jonge team N6.1 (1e klasse). 


N6.1 Kampioen.

De meisjesteams MA1 en MC1 deden in de 2e helft van het competitieseizoen ervaring op in de hoogste jeugdklasse, de Topklasse. Daarbij wist MC1 als 2e te eindigen. Komende zaterdag 20 april is het laatste toernooi voor VOLEVO jeugd van 6 t/11 jaar. Dames 2 en Dames 5 werden elk kampioen en promoveren beide naar de promotieklasse. Heren 1 en Dames 1 waren vorig jaar al gepromoveerd naar de 2e en de 1e divisie en eindigden op plek 5 en 6. Daarmee kwamen zij al ruim in de bovenste helft van de ranglijkst terecht. Volgend seizoen gaan zij weer voor promotie of zelfs kampioenschap. Maar eerst kunnen de spelers zich komende tijd uitleven op de 4 nieuwe beachvelden op Sportpark Westvliet. Op 13 april vierde de vereniging de afsluiting van het competitieseizoen uitbundig in sporthal De Fluit.


B3 Kampioen.

B3 Kampioen
Dames 2 Kampioen
MB1 Kampioen
N6.1 Kampioen
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant