De kinderen namen met veel enthousiasme en samenspel deel.
De kinderen namen met veel enthousiasme en samenspel deel.

GSC organiseert minitoernooi

Sport 73 keer gelezen

Leidschendam - Afgelopen zaterdag organiseerde de Leidschendamse volleybalvereniging GSC het mini toernooi. Een toernooi voor de jongste volleybal(st)ers van 6 t/m 12 jaar bij verschillende volleybalverenigingen in de Regio Haaglanden.

Het ochtendprogramma was bestemd voor de jongste jeugd en speelde hun wedstrijdjes in sporthal de Fluit, in de middag kwamen de oudere in actie. GSC deed met 11 teams mee en behaalde mooie eindresultaten. Met 4 eerste plekken was het echt een feestje.

De kinderen lieten zien wat ze in de trainingen hebben geleerd en met veel enthousiasme en samenspel deden ze het geweldig. Ook ouders waren dit toernooi actief, met coachen, fluiten en helpen op- en afbouwen van de velden.

Wilt uw kind ook graag volleyballen? GSC is op zoek naar de jongste jeugd (6 t/m 9 jaar). Getraind wordt op woensdag in Leidschendam en op donderdag in Leidschenveen dus kom gerust een keer kijkje nemen.

Zie voor meer informatie www.gscvolleybal.nl of kijk op de facebookpagina (GSC volleybal) of stuur een mail naar mini@gscvolleybal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant