[ADVERTORIAL SPORTKRANT]TEJIMA-SPORT | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
ADVERTORIAL SPORTKRANT

TEJIMA-SPORT

  •   61 keer gelezen   Sport

Leidschendam-Voorburg - Sinds 1994 verzorgen wij lessen in judo, jiu-jitsu en karate voor jeugd en volwassenen. Na de herbouw van het Wellantcollege op de Westvlietweg zitten we in een moderne, ruime en lichte zaal met een mat van ruim 180 m2 waarbij alle omstandigheden zijn afgestemd op een optimaal sportklimaat.

Onze lessen worden gegeven door rijksbevoegde en volledig gediplomeerde leraren met jarenlange ervaring in het (sport)onderwijs. Beide leraren zijn tevens werkzaam in het basisonderwijs cq het voortgezet onderwijs en werkzaam als opleider voor de Judo Bond Nederland en Stichting Karate Nederland aan de lerarenopleiding.

De lessen vinden plaats in de sportzaal van het Wellantcollege aan de Westvlietweg 42 te Den Haag, direct gelegen naast de voetbalvelden van voetbalvereniging Wilhelmus, aan de vliet, tussen de Wijckerbrug en de Kerkbrug, op de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag en avond. De ingang van de sportzaal is aan de linkerzijde van het schoolgebouw.

JUDO
De lessen kleuter judo (vanaf 3,5 jaar) worden gegeven door juf Mariska. Zij leert de kinderen bij de lessen kleuterjudo op een speelse manier veilig valbreken en de beginselen van eenvoudige worpen en houdgrepen. Hierbij wordt de motorische ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Maar ook de waarden en normen rondom het judo, het samenwerken, samenspelen, winnen en verliezen en rekening houden met elkaar komen uitgebreid aan bod. Juf Mariska is overdag werkzaam in het basisonderwijs en vindt het belangrijk dat er een veilige, gezellige sfeer is in de groep. De lessen jeugdjudo worden gegeven op de maandag avond door juf Mariska en op de vrijdag avond door meester Theo. Tijdens de jeugd judo lessen worden de technieken technisch verder uitgebouwd, nieuwe technieken aangeleerd en blijven alle andere aspecten (normen & waarden, samenwerken en spelen, winnen & verliezen en rekening houden met elkaar) aan bod komen. Kortom, als u op zoek bent naar lessen kinder judo voor uw zoon of dochter dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een gratis proefles is altijd mogelijk!

JIU-JITSU
Jiu-jitsu is de sport welke bij uitstek geschikt is om zichzelf ongewapend tegen alle mogelijke aanvallen te leren verdedigen. Jiu-jitsu is de oudst bekende zelfverdedigingsvorm die bestaat en die in een moderne variant wordt beoefend.
Kinder jiu jitsu bieden wij aan vanaf 6 jaar. Jiu jitsu is een motorisch lastigere sport dan judo, maar vanaf ongeveer 6 jaar zijn kinderen in staat complexere bewegingen uit te voeren en mogen zij bij ons deelnemen aan de speciale jeugd jiu-jitsu lessen. Deze lessen worden gegeven door meester Theo. Meester Theo wordt regelmatig geassisteerd juf Reina tijdens de kinder jiu-jitsu lessen. Tijdens deze lessen worden de beginselen van het jiu jitsu aangeleerd op een veilige manier. Er is veel aandacht voor het zorgen voor elkaar, het begrijpen en naleven van de regels rondom het jiu jitsu en een gezellige sfeer. Kom eens langs om een kijkje te nemen of een gratis proefles te volgen!
Volwassen jiu-jitsu bieden wij aan sinds 1994. Hierin zijn wij een van de grootste aanbieders van Nederland met leerlingen uit de weide omgeving. Bekend zijn wij van de jaarlijks druk bezochte stages bij ons aan de sportschool waaraan jiu-jitsuka's vanuit geheel Nederland deelnemen. Onze leerlingen scoren jaarlijks hoog bij de landelijke examens voor zwarte band.

KARATE
Jeugd karate bieden wij aan vanaf 6 jaar. Tijdens de lessen jeugd karate ligt de nadruk op het veilig aanleren van de karate technieken. Je mag elkaar (net) niet raken! Als we een wedstrijd maken (tijdens de les of op een toernooi), dan gebruiken wij hand en scheen/wreef beschermers, zodat áls we elkaar raken, het met beperkt contact is. Controle is het sleutelwoord. De lessen worden gegeven door meester Theo en meester Rutger. Naast het leren van de technieken wordt veel aandacht besteed aan het veilig sporten met elkaar, respect hebben voor elkaar en de normen en waarden rondom het karate. Heeft uw zoon of dochter interesse om te beginnen met karate, dan kunt u altijd langs komen om een keer gratis mee te doen.

Onze lessen volwassen karate kenmerken zich door een plezierige sfeer waarbij oudere jeugd en volwassenen samen trainen. Ook hier houden wij semie contact aan omdat iedere de volgende dag weer gewoon aan het werk of naar school wil zonder vervelende blessures. De nadruk ligt op het zich zelf leren verdediging en het correct uitvoeren van alle technieken.

AKTIE
GRATIS JUDOPAK, JIU-JITSUPAK OF KARATEPAK BIJ INSCHRIJVING TUSSEN 1 SEPT. EN 15 OKT. 2019

www.tejima-sport.nl
info@tejima-sport.nl
tel: 0614 030 005

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>