Honderden protesterende boeren rijden met trekkers via Leidschendam naar Den Haag (foto: Agnes van Boheemen).
Honderden protesterende boeren rijden met trekkers via Leidschendam naar Den Haag (foto: Agnes van Boheemen).

Geef uw mening over boeren- protesten en stikstofbeleid

Actueel 299 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Graag willen Het Krantje en TipLeidschendamVoorburg van u weten hoe u denkt over de boerenprotesten en het stikstofbeleid in Leidschendam-Voorburg. Vul daarvoor de vragenlijst in op TipLeidschendamvoorburg.nl.

Is de huidige vorm van de boerenprotesten de beste manier om te protesteren tegen het huidige beleid? Bent u voor- of tegenstander van de boerenprotesten? Welke sectoren mogen volgens u bijdragen aan een oplossing voor het stikstofprobleem? Wilt u ook meedenken en praten over de boerenprotesten en het stikstofprobleem? Grijp dan deze kans en vul vandaag nog de vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem.

De resultaten kunt u binnenkort teruglezen op www.TipLeidschendamvoorburg.nl en in Het Krantje of op de Facebookpagina van TipLeidschendamvoorburg. TipLeidschendamVoorburg is een raadgevend burgerpanel in de gemeente Leidschendam-Voorburg waar alle inwoners van 16 jaar en ouder aan kunnen deelnemen.

Uit de krant