Prinses Marianne Bridgedrive brengt €5.000 op | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Gertrude Borsboom overhandigt winnaars Thea van den Berg en José Cost de Prinses Marianne Bokaal (foto: Marianne Knijnenburg).
Gertrude Borsboom overhandigt winnaars Thea van den Berg en José Cost de Prinses Marianne Bokaal (foto: Marianne Knijnenburg).

Prinses Marianne Bridgedrive brengt €5.000 op

  •   100 keer gelezen   Actueel

Voorburg - De Prinses Marianne Bridgedrive vierde 9 november het vierde lustrum: 20 jaar bridgen voor goede doelen. Dit jaar waren dat WOeJ en KiKa. De 20e bridgedrive kende een prachtig resultaat: €5.000 voor de goede doelen.

WOeJ is buitengewoon blij met de financiële ondersteuning van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne. Willy Tiekstra, directeur-bestuurder Stichting WOeJ, was te gast bij de Bridgedrive en vertelde: “Uit steeds meer onderzoek blijkt het enorme belang van bewegen. WOeJ vindt het daarom erg belangrijk om nog meer variatie aan te brengen binnen het huidige beweegaanbod. In ‘De Plint’ wil men graag het project ‘Bewegen voor Ouderen’ opzetten. Met deze bijdrage kan WOeJ materialen kopen als parachutedoek, basketbalnet, werpspel en Japans biljart. Hiermee stimuleren en motiveren we ouderen tot meer bewegen.”

Lionsclublid Louise Kortman: “Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer één door ziekte. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. KiKa wil dat alle zieke kinderen weer genezen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Gelukkig zijn er ook mooie resultaten. Zo is de genezingskans van leukemie toegenomen naar ongeveer 80%. Om een steentje bij te dragen aan het zo belangrijke onderzoek is KiKa een van onze goede doelen dit jaar. Onze Goede Doelen Krant ligt hier voor u klaar (https://publish.folders.eu/fixed/2144606), daarin kunt u nog veel meer lezen over KiKa. U wordt ook van harte uitgenodigd tijdens de lunchpauze ruimhartig loten te kopen voor de grote loterij. Ook daarmee steunt u WOeJ en KiKa.”

Het motto van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne is dit jaar: Een steentje bijdragen. De club is blij in de afgelopen jaren al vele 'steentjes' te hebben kunnen bijdragen aan de verschillende lokale doelen.

De bridgedag begon met een overheerlijk taartenbuffet. Na drie bridgerondes volgde de lunch, gesponsord door AH XL Leidsenhage en oliebollen van de Oliebollenkraam Julianaplein. De vrouwen van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne hebben zich op deze gezellige dag - zichtbaar met veel plezier - het vuur uit de sloffen gelopen. Het streven was zoals alle jaren om de gasten op en top te verwennen. ’s Middags werden vier bridgerondes gespeeld waarbij overheerlijke hapjes op tafel kwamen.

Het hoogtepunt van de dag brak aan toen wedstrijdleider Jeanne Wubben de uitslagen in de diverse bridgelijnen bekend maakte. Winnaars Thea van den Berg en José Cost werden eerste, met een score van 71,81%. Lionsclubpresident Gertrude Borsboom feliciteerde hen van harte en overhandigde de befaamde Prinses Marianne Bokaal. Vele bridgeprijzen werden uitgereikt, gevolgd door de loterij.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>