Ondernemers in de schijnwerpers tijdens Dag van de Ondernemer | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl

Ondernemers in de schijnwerpers tijdens Dag van de Ondernemer

  •   232 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Ondernemers dragen bij aan de levendigheid van de gemeente en zorgen er mede voor dat het prettig is om hier te wonen, werken en recreëren. Wethouder Astrid van Eekelen van Economie kreeg op op 15 november, de Dag van de Ondernemer, een rondleiding door het Leidschendamse bedrijf Timmerfabriek Verhagen. Aansluitend aan het bezoek ging zij in gesprek met verschillende ondernemers uit Stompwijk, Voorburg en Leidschendam. 

"Alle drie de kernen dragen ieder vanuit hun kracht en eigenheid bij aan de levendigheid van onze gemeente. Het was heel leuk om te zien en te horen wat ondernemers met lef, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap allemaal hebben bereikt. Wij willen hen bedanken voor hun bijdrage en daarom staan zij vandaag centraal tijdens de Dag van de Ondernemer.”

De schijnwerpers staan dit jaar op ondernemers uit de drie kernen van de gemeente: Leidschendam, Stompwijk en Voorburg. Als eerste opende Timmerfabriek Verhagen uit Leidschendam de deuren. In ruim 50 jaar tijd is dit bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerde ambachtelijke timmerfabriek. Ondernemers Bert Kneppers en Sjoerd Koolhaas zetten vandaag de dag met veel enthousiasme de activiteiten in de timmerfabriek op bedrijventerrein de Star voort.

Aansluitend was er een gesprek tussen de wethouders Van Eekelen, Bouw, Stemerdink, Rouwendal, de accountmanager bedrijven en centrummanager van de gemeente en bestuursleden van MKB Leidschendam-Voorburg. Hierbij sloten ondernemers Fleur Rhemrev, Dennis Brand en Patrick Luk aan. Een uitgelezen moment om nader kennis met elkaar te maken en ervaringen te delen.

Fleur Rhemrev ondersteunt met haar Voorburgse onderneming ‘Verandering in bedrijf‘ andere ondernemers om te groeien. Daarnaast zet zij zich als initiatiefneemster achter ‘Balcony People Platform’ in om ondernemers van elkaar te laten leren.

Dennis Brand is de ondernemer achter fietsspecialist Bike Totaal in Leidschendam. Dankzij onderscheidende service, kwaliteit en een team van vakmensen heeft hij met zijn medewerkers een eigen klantenkring weten op te bouwen.

Patrick Luk is voorzitter van de adviesraad Stompwijk. Hij maakt zich er hard voor om samen Stompwijk mooier en sterker te maken. Zijn drijfveer is dat de leefbaarheid en toekomst in Stompwijk belangrijk is voor iedereen, ondernemers en inwoners. Daarnaast zet hij zich met hart en ziel zijn hele werkende leven al in voor het familiebedrijf Luiten Food in Stompwijk, dat in driekwart eeuw ervaring heeft opgebouwd in import en distributie van wild en gevogelte, binnen en buiten Europa.

Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>