Damzwabbers presenteren Prins en Page
Logo hetkrantje-online.nl
Het nieuwe prinsenpaar Prins Transportador (Remko Kloosterman) en Page Silke (van Hagen) werd gepresenteerd (foto: pr Damzwabbers).
Het nieuwe prinsenpaar Prins Transportador (Remko Kloosterman) en Page Silke (van Hagen) werd gepresenteerd (foto: pr Damzwabbers).

Damzwabbers presenteren Prins en Page

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - In een volle en gezellige kantine van voetbalvereniging RKAVV is afgelopen zaterdag het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging De Damzwabbers aan het publiek bekend gemaakt. 

Om precies 23.11 uur werd onder muzikale begeleiding van boerenkapel De Zwiebels een arrenslee binnengereden met het nieuwe prinsenpaar Remko Kloosterman en Silke van Hagen. Hiermee hebben De Damzwabbers dit carnavalsseizoen weer twee echte carnavalsfanaten aan het roer staan.

Remko is in dagelijks leven vrachtwagenchauffeur bij BMT koeriers en heeft daarnaast samen met zijn vrouw een foodtruck van waaruit zij smoothies en fruitsnacks verkopen. Remko is voor De Damzwabbers zeker geen onbekende want van 1998 tot 2012 heeft hij in de Raad van Elf en in het bestuur diverse functies bekleed. Silke woont in Zoetermeer en is daar in het dagelijks leven makelaar bij Oviron Makelaars in Zoetermeer. Ook heeft zij in het verleden, net als Remko overigens, in de Marchingband Showband ’75 gezeten. Daarnaast is Silke meerdere jaren raads- en bestuursvrouw geweest bij De Damzwabbers. Zij zullen dit seizoen als Prins Transportador en Page Silke het boegbeeld van de Damzwabbers zijn.

Op zondag was het de beurt aan de jeugd. Na het afvoeren van Jeugdprins Eric en zijn Jeugdpage Babet werden Jeugdprins Dylan en Jeugdpage Lieke bekend gemaakt. Zij zullen dit seizoen nog extra ondersteund worden door Adjudant Levi. Dylan en Levi zijn de 2 zonen van Prins Transportador en Lieke is de dochter van Page Silke. 

De Damzwabbers kijken met trots terug op het eerste weekend. De eerstvolgende activiteit is de Zwabberbingo, die gehouden zal worden op zondag 15 december bij Wijkvereniging De Blauwe Tram, Oude Trambaan 51 te Leidschendam. De opbrengst van deze bingo komt volledig ten goede aan het ouderen- en gehandicaptencarnaval.

Kijk op www.damzwabbers.nl voor meer informatie over de activiteiten van de vereniging. 

Meer berichten