Logo hetkrantje-online.nl
V.l.n.r. Olamide, Jeroen van Rossum, Juliette, Paul de Beer en Elzi Laning (foto: Ot Douwes).
V.l.n.r. Olamide, Jeroen van Rossum, Juliette, Paul de Beer en Elzi Laning (foto: Ot Douwes).

Juliette en Olamide door naar Slotavond Open Podium Talentenloods

  •   89 keer gelezen   Actueel

Voorburg  - In Theater Ludens blikte Paul de Beer donderdag 28 november tijdens het Open Podium Talentenloods terug op zijn burgemeesterschap van Madurodam. 

Ties had door zijn inzet voor kinderen gekozen om nog meer zichzelf te worden door zijn haarstuk af te doen dat hij droeg vanwege zijn haarziekte. Door hem had Elzi Laning (16) zich namens het NOVUM opgegeven het stokje over te nemen. Zij is nu een van de nieuwe wethouders en was deze avond jurylid, samen met De Beer en Jeroen van Rossum, fractievoorzitter Groen Links. 

Zangtalent spetterde op het podium. Celia Ximenez (12 jaar) geeft een geweldige sound aan de band Blackout van Drumschool Voorburg. Juliette van Dam is nog maar 12 jaar, maar niet als zij zingt. Sterre van Meeteren (14) van Drumschool Voorburg zong de sterren van de hemel. Olamide (14) was een van de finalisten van Rijswijk Got Talent en zong haar eigen nummers, waarin zij haar emoties kan vertolken. 

Pratish Nagesar (16) bespeelde virtuoos de piano, wat hij zichzelf zonder bladmuziek en zonder les heeft aangeleerd. De special guest was de 20-jarige Max Kanbier, jeugdleider Haagse Schaakbond. Hij is meermaals Nederlands Kampioen Jeugdschaak. Inmiddels studeert hij Econometrie en ontwikkelde een rekenmodel voor jeugdtoernooien. 

Aanmelden voor deelname aan het Open Podium op talentenloods.nl.

Meer berichten