Logo hetkrantje-online.nl
CORONAVIRUS

Twee inwoners Leidschendam-Voorburg opgenomen in ziekenhuis

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Er zijn weer twee nieuwe patiënten uit Leidschendam-Voorburg  opgenomen in het ziekenhuis. Uit de GGD-regio Haaglanden en Voorschoten zijn in totaal twee keer zoveel nieuwe opnamen gemeld als gisteren (8); namelijk 16, waarvan zes uit Den Haag.

Vandaag is van 336 patiënten gemeld dat zij in het ziekenhuis zijn opgenomen. Er zijn sinds gisteren 164 personen als overleden gemeld, wat het totaalaantal gemelde overleden patiënten brengt op 1.651. Het totaalaantal gemelde patiënten dat is opgenomen (geweest) in het ziekenhuis bedraagt 6.622 (+336). Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen dag in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Het totaal aantal positief geteste patiënten: staat op 16.627 (+904).

Er zijn nu 244  inwoners uit de regio Haaglanden opgenomen (geweest) in het ziekenhuis en zeven uit Voorschoten. Uit Delft 25 (+2); uit Den Haag 121 (+6); uit Leidschendam-Voorburg 11 (+2); uit Midden Delfland 3; uit Pijnacker-Nootdorp 11 (+1); uit Rijswijk 14; uit Wassenaar 2, uit Westland 32 (+3); uit Zoetermeer 25 (+1) en dus zeven (+1) uit Voorschoten (als buurgemeente van belang voor Leidschendam).

Het aantal mensen dat wordt opgenomen in het ziekenhuis lijkt te dalen, terwijl het aantal patiënten dat overlijdt aan het coronavirus redelijk stabiel is.

Omdat niet iedereen getest wordt en ook niet alle cijfers direct de volgende dag zijn bijgewerkt, zijn de absolute cijfers wat minder van belang. Het gaat meer om de trend die, de goede kant op lijkt te gaan.

Meer berichten