Logo hetkrantje-online.nl
‘In Tijden van Crisis’ is een voorstelling van Martijn Kardol, speciaal gemaakt voor de donkere zomermaanden tijdens de Coronapandemie.
‘In Tijden van Crisis’ is een voorstelling van Martijn Kardol, speciaal gemaakt voor de donkere zomermaanden tijdens de Coronapandemie.

Alsnog cabaret van Martijn Kardol in Theater Ludens

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Martijn Kardol staat zaterdag 11 juli in Theater Ludens met zijn cabaretvoorstelling 'In tijden van crisis'. Aanvang: 19.30 en 21.30 uur.

Op donderdag 12 maart zat Martijn klaar in de auto om naar Theater Castellum te rijden. Die avond zou hij daar zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Welkom’ spelen voor een bij voorbaat uitzinnige menigte. Het liep anders. Gewoon thuis op de bank zitten zat er voor Martijn niet in. (omdat zijn vriendin ook thuis was en hem verplichtte zijn dagen zinvol in te richten, maar dat zegt hij er liever niet bij). Daarom een speciaal ingelaste voorstelling.

‘In Tijden van Crisis’ is een voorstelling speciaal gemaakt voor de donkere zomermaanden tijdens de Coronapandemie. Een voorstelling over hamsteren, social distancing avant lalettre, een niet-medisch medisch mondkapje en de wereld na Corona.

Na het winnen - als eerste cabaretier ooit in één seizoen - van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma ‘Welkom’ wederom bekroond met drie- en viersterren recensies.

Kaarten alleen online verkrijgbaar via www.theaterludens.nl

Meer berichten