Logo hetkrantje-online.nl
In aanwezigheid van leden, partners en gasten droeg Martin Oosterheert de voorzittersketting over aan Jeroen Kasbergen (foto: pr).
In aanwezigheid van leden, partners en gasten droeg Martin Oosterheert de voorzittersketting over aan Jeroen Kasbergen (foto: pr).

Rotaryclub Voorburg-Vliet sluit seizoen af op Buitenplaats Molenwei

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - In deze vreemde tijden heeft Rotaryclub Voorburg-Vliet gezocht naar mogelijkheden om het club jaar op gepaste wijze af te sluiten. Op Buitenplaats Molenwei is dat zeker gelukt.

Coronaproof, in de buitenlucht en op gepaste afstand, werd er teruggekeken op het clubjaar. Onder leiding van scheidend voorzitter Martin Oosterheert is er veel bereikt. Een nieuwe clubstructuur, vergaderlocatie en aanvangstijd, maar ook mooie projectresultaten met als hoogtepunt de IQ quiz op 15 februari 2020. Deze quiz bracht 6900 euro op voor een grote tipitent die dient als educatieruimte op Buitenplaats Molenwei.

In aanwezigheid van leden, partners en gasten werd de voorzittersketting overgedragen aan Jeroen Kasbergen. De nieuwe voorzitter benadrukte het belang van verbondenheid met elkaar, de lokale initiatieven die Rotaryclub Voorburg-Vliet ondersteunt. De aanwezigen konden op Buitenplaats Molenwei onder andere de educatie tipi, de houtwallen en de andere initiatieven bezoeken.

Na de zomer start het nieuwe clubjaar weer met online en offline bijeenkomsten. Voor 2020-2021 worden door de Rotaryclub activiteiten ondernomen in de thema’s: educatie, duurzaamheid en cultuurhistorie. (Lokale) initiatieven die een verdere samenwerking zoeken en belangstellenden die zich ook willen aansluiten kunnen zich melden via rotary.nl/voorburgvliet.

Meer berichten