Logo hetkrantje-online.nl
(archieffoto).
(archieffoto).

Vlietwensen ondersteunt activiteiten op Burendag

  •   57 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Het is op zaterdag 26 september weer Burendag. Heeft u een leuk idee voor deze dag? Vraag dan een financiële bijdrage aan bij Vlietwensen.

Bijvoorbeeld voor het organiseren van een straatfeest, straatopschoondag, sport- en spelactiviteiten, de aanleg van geveltuintjes, of het beschilderen van vogelhuisjes voor een nog diervriendelijkere buurt.

Burendag is een landelijk initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Zij ondersteunen deze dag, omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor hun omgeving. 

Het is dit jaar de 15e keer dat Burendag wordt georganiseerd. Dit jaar wel iets anders dan anders, want activiteiten moeten voldoen aan de geldende voorschriften. Zo geldt er een maximaal aantal deelnemers per activiteit en wordt opgeroepen om activiteiten in de buitenlucht te vieren. Maar ook op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten om samen met buren te ondernemen. 

Kijk voor inspiratie en tips voor het organiseren eens op www.burendag.nl. Vlietwensen kan uw Burendag ondersteunen met een financiële bijdrage voor één of meer activiteiten. Kijk hiervoor op www.vlietwensen.nl

Meer berichten