Logo hetkrantje-online.nl
Baadt het niet dan schaadt het niet is een programma met een badkuip vol tranen van ontroering èn van het lachen (foto: pr Piepschuim).
Baadt het niet dan schaadt het niet is een programma met een badkuip vol tranen van ontroering èn van het lachen (foto: pr Piepschuim).

'Baadt het niet dan schaadt het niet' in Theater Ludens

  •   44 keer gelezen   Actueel

Voorburg - In Theater Ludens is zaterdag 22 augustus de cabaretvoorstelling 'Baadt het niet dan schaadt het niet' te zien van Piepschuim. Aanvangstijd: 19.30 en 21.30 uur; toegangsprijs: € 14,50.

‘Baadt het niet dan schaadt het niet’ is Piepschuims nieuwe voorstelling speciaal voor deze krankzinnige tijden. Omdat het nieuwe normaal nog niet wil wennen, speelt Piepschuim een abnormaal vrolijke show.

‘Baadt het niet dan schaadt het niet’ is een opbeurende en zeer muzikale voorstelling zoals je die van Piepschuim gewend bent, maar dan met nóg meer energie, nóg meer muziek, en nóg meer te lachen. Piepschuim zorgt gegarandeerd voor een dikke glimlach en na afloop kun je vrolijk en opgewekt naar huis. Baadt het niet dan schaadt het niet is een actueel programma met een badkuip vol tranen. Tranen van ontroering èn van het lachen. Of je er beter van wordt? Dat weten we ook niet, maar: Baadt het niet dan schaadt het niet, toch?

Piepschuim is ontstaan toen Cor Burger Jacco Westeneng tegenkwam op een feestje. Met zeven liedjes hebben ze zich onder de naam Piepschuim ingeschreven bij een singer-songwriterwedstrijd. Dat was het begin van hun succes.

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via www.theaterludens.nl óf op 13 aug aan de kassa (die dag geopend van 14.00 tot 15.00 uur).

Meer berichten