Logo hetkrantje-online.nl
(foto: J100).
(foto: J100).

The Party Project en andere gasten bij Midvliet FM

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Tijdens het radioprograma Kakafonie op Midvliet FM is er zondag 16 augustus een aantal gasten waarmee (telefonisch) wordt gesproken.

Om 12:30 uur is één van de leden van The Party Project telefonisch te gast in Kakafonie. ‘Zomer (poei poei)’ is de debuutsingle van de Party Project. Een lekker nummer in zomerse sfeer met een heerlijk nonsens tekst. Ideaal om op te dansen en om op te feesten (anderhalve meter afstand houden!) De eerste reacties op dit nummer zijn veelbelovend. Kenners spreken van een echte zomerhit. Van het nummer is ook een Spaanstalige versie opgenomen. Deze verschijnt binnenkort. De plaat werd geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office studio te Witmarsum. Het lied is een compositie van Dylan van der Feen, Fokko Dam & Arie Kuipers.

Kobus Engels

Om 13:05 uur is Kobus Engels telefonisch te gast in Kakafonie om zijn nieuwe single ‘Is het ja, is het nee?’ te laten horen. Over een lege agenda heeft Kobus Engels nooit te klagen gehad, die was al sinds jaar en dag goed gevuld met menig feest of evenement en hij reisde met veel plezier heel Nederland af om overal enthousiast te worden ontvangen.

Maar iedereen weet hoe het momenteel gesteld is met de artiesten in de Nederlandse muziekbusiness: optreden is er nauwelijks nog bij. Stilzitten is echter niets voor Kobus, hij klom in de pen, schreef een heerlijke Nederlandstalige tekst en samen met producer Frank Verkooyen nam hij een aanstekelijke zomerse single op, getiteld ‘Is het ja, is het nee?’, waarmee hij weer helemaal terug is bij zijn oude vertrouwde genre.

Nog even, als het straks weer mogelijk is, dan start Kobus Engels met een uitgebreide tour door het land om zijn single aan het publiek te presenteren en net als voorheen weer een lekker feestje te bouwen.

Harry Loco

Om 13:30 uur is Harry Loco telefonisch te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Wereldwijd wordt er geprotesteerd tegen racisme en politiegeweld naar aanleiding van de dood van George Floyd. We zouden bijna vergeten dat er in Nederland één van de beste anti-discriminatie songs sinds jaren geschreven is.

In 2016 componeerden Waldy Samson en Harry Loco het nummer ‘Hello World’. Een nummer over discriminatie en onrecht. In 2017 leverde dat een platencontract op in Amerika. Het nummer is heden ten dage meer relevant dan ooit. Artiesten uit vier continenten zingen mee op Hello World. De Ghanese producer Berina, Evelyn Amo en een kinderkoor verzorgden de achtergrondkoortjes.

Harry Loco is gevraagd door Martin Luther King III om mee te zingen samen met Amerikaanse artiesten met ‘We shall over come’ door Pete Seeger.

Meer berichten