Logo hetkrantje-online.nl
Net als elk jaar werden leden als jubilarissen of voor hun inspanningen in de bloemetjes gezet.
Net als elk jaar werden leden als jubilarissen of voor hun inspanningen in de bloemetjes gezet.

SOS Voorburg betaalt deel van de contributie terug

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van turn- en gymnastiekvereniging SOS Voorburg op 16 september blikten bestuur en leden terug op 2019. Maar er werd ook stilgestaan bij het afgelopen coronavoorjaar.

SOS Voorburg kreeg net als andere sportverenigingen, een financiële tegemoetkoming van de overheid om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen. Ilse Dijkman: “Dit hielp ons om onze leden een deel van de contributie terug te kunnen geven, voor de periode dat er niet geturnd kon worden.”

Vast punt op de agenda van de ledenvergaderingen is het uitdelen van bloemen. SOS telt veel betrokken leden die zich vaak al jaren inzetten. En dus zijn er elk jaar wel leden die als jubilarissen of voor hun inspanningen in de bloemetjes worden gezet. Dit jaar waren dat scheidend penningmeester Kelly van Rijsingen, Marjolein Taal voor 25 jaar KNGU- en SOS-lidmaatschap en Laura Bergen, die al 10 jaar lang haar diensten verleent bij de organisatie van de ‘springdagen’: een gezamenlijk uitstapje van de jeugdleden van SOS en AVGV voor een dag lang sport, spel en gezelligheid.

Meer berichten