De nieuwe boekenwinkel van Paagman in winkelcentrum Leidsenhage (foto: Ap de Heus).
De nieuwe boekenwinkel van Paagman in winkelcentrum Leidsenhage (foto: Ap de Heus).

Paagman opent nieuwe winkel in Leidsenhage

Actueel 1.593 keer gelezen

Leidschendam - De bekende Haagse boekhandel Paagman heeft zaterdag 26 september de deuren geopend van een nieuwe winkel in Leidsenhage, het toekomstige Westfield Mall of the Netherlands.

Het nieuwe boekenconcept van ruim 700 m2 is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman, het is bovendien voor het eerst in ruim 15 jaar dat in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd.

In het weekend van 17 en 18 oktober viert Paagman de opening groots met diverse auteursoptredens en leuke verkoopacties. Kinderboekenweek De opening valt vlak voor de start van de Kinderboekenweek die loopt van woensdag 30 september t/m zondag 11 oktober. Je krijgt tijdens de Kinderboekenweek het Kinderboekenweekgeschenk De diamant van Benjarmasin cadeau bij besteding van ten minste €12,50 aan Nederlandstalige kinderboeken. In alle vier de vestigingen van Paagman zijn tijdens de Kinderboekenweek auteurs te gast, voor het gehele programma zie www.paagman.nl/kinderboekenweek.

Vanaf heden kunnen bezoekers in Westfield Mall of The Netherlands terecht voor een overweldigend boekenaanbod. Daarnaast organiseert Paagman regelmatig lezingen en interviews met lokale, nationale en internationale auteurs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant