De pas waarover de bezorger dient te beschikken en het kaartje dat u (in de bus) ontvangt om de gift via internet over te maken.
De pas waarover de bezorger dient te beschikken en het kaartje dat u (in de bus) ontvangt om de gift via internet over te maken.

Nieuwjaarskaartjes Het Krantje in aangepaste vorm

Actueel 660 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Vanwege het coronavirus kunnen bezorgers niet bij u aanbellen en ontvangen graag op een andere manier hun ‘kerstbonus’.

Ieder jaar krijgen de bezorgers van Het Krantje de gelegenheid om met de ‘Nieuwjaarskaartjes’ langs de deur te gaan en u een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Het is dan gebruikelijk dat de bezorger (indien u tevreden bent over de bezorging) een gift ontvangt. Geheel vrijblijvend en niet verplicht en u bepaalt zelf de hoogte van de gift.

Vanwege Corona bellen de bezorgers dit jaar niet aan om u persoonlijk het kaartje te overhandigen. De bezorgers lopen daardoor inkomsten mis. Daarom biedt Bezorging Maasstad de bezorger de gelegenheid om de gift digitaal op te halen. Er is dan geen contact tussen bewoner en bezorger en geen besmettingsgevaar. Bezorger kunnen wel langs de deuren gaan om het kaartje door de bus te gooien, maar kunnen dit jaar beter niet aanbellen. Sowieso wordt de bezorger geadviseerd een mondkapje te dragen.

Als u er voor kiest om, via deze link een gift aan de bezorger te geven, wordt dit op basis van uw postcode en huisnummer geregistreerd. Dit wordt vervolgens (volledig) aan de juiste bezorger toegekend, excl. € 0,36 (kostprijs internetkassa). U kunt er voor kiezen om uw gift inclusief of exclusief deze transactiekosten over te maken.

Uit de krant