foto: Marianne Knijnenburg).
foto: Marianne Knijnenburg). Dick Janssen

Nu 80-plussser aan de beurt voor gratis vervoer naar vaccinatie

Actueel 670 keer gelezen

Leidschendam Voorburg - De GGD/huisartsen in Leidschendam Voorburg zijn gestart met het uitnodigen van de 80-plussers voor de corona-vaccinatie in het ADO-stadion.

Mensen die gebruik willen maken van de COVID-19-inenting, maar geen vervoer tot hun beschikking hebben, kunnen gratis vervoer aanvragen bij Woej. U kunt hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 16.00 uur contact opnemen met Woej via 070 – 205 47 81 of 070 – 205 47 79.

Vervoer is alleen mogelijk op werkdagen tussen 11.00 – 15.00 uur. Houd daar rekening mee bij het maken van de afspraak met de GGD. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar; toewijzing gaat op volgorde van aanmelding.

U wordt vervoerd in een ruime taxibus met acht aparte stoelen en een lift. De bussen worden na ieder gebruik gereinigd en gelucht. In iedere bus gaat een chauffeur en een begeleider mee. De begeleider haalt u bij de voordeur op en begeleidt u gedurende het hele traject. Het is verplicht een mondkapje te dragen tijdens de rit. Bij klachten die op corona kunnen wijzen kunt u geen gebruik maken van dit vervoer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant