Logo hetkrantje-online.nl
Astrid van Eekelen is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen weer lijsttrekker voor de VVD (foto: pr).
Astrid van Eekelen is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen weer lijsttrekker voor de VVD (foto: pr).

Astrid van Eekelen lijsttrekker VVD Leidschendam-Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De ALV van het Netwerk VVD Leidschendam-Voorburg heeft op donderdag 17 juni Astrid van Eekelen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 gekozen.

“Astrid woont en werkt al lang in onze gemeente. Ze zet zich in voor allerlei maatschappelijke doelen en in het bijzonder voor de VVD; als raadslid, fractievoorzitter en nu als wethouder”, aldus de VVD. “Zij is een verbinder, heeft veel contacten met onze inwoners, ondernemers en verenigingen en is geworteld in de drie kernen van onze gemeente. Met haar brede ervaring, positieve en open houding, haar hands-on mentaliteit en tomeloze inzet voor de inwoners en ondernemers in Leidschendam-Voorburg is zij de juiste persoon om de kandidatenlijst van de VVD voor de verkiezingen van 2022 aan te voeren.”

VVD-LV voorzitter Marc van der Houwen: ‘Wij zijn trots dat onze leden weer zo’n sterke lijsttrekker hebben benoemd. Met haar persoonlijkheid, kennis en ervaring gaan we de verkiezingen met vol vertrouwen tegemoet.”

Meer berichten