Logo hetkrantje-online.nl

Met Blue School nooit meer op zoek naar een stageplek

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - MBO-studenten die de nieuwe driejarige opleiding (Denim) Store Manager volgen, hoeven nooit meer op zoek naar een stageplek. Tijdens de gehele opleiding is de werkvloer van de ‘Blue School Store’ het klaslokaal. 

Aan het einde van de rit hebben studenten naast een mooi diploma ook een mooi cv. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband van ROC Mondriaan, mboRijnland, Unibail Rodamco Westfield en de Gemeente Leidschendam-Voorburg. 

Blue School is een innovatief onderwijs- & winkelconcept gevestigd in Westfield Mall of the Netherlands. Studenten aan de opleiding (Denim) Store Manager worden hier op de werkvloer klaargestoomd voor de retail van de toekomst; destination retail. Het curriculum van de opleiding is uniek in Nederland en volledig ontwikkeld met grote namen uit het bedrijfsleven. De pijlers van de opleiding zijn Sales, Retail & Innovation, Hospitality, Denim en Personal Development. 

Studenten gaan tijdens de opleiding pittige uitdagingen (Challenges) aan waarbij zij worden getraind door professionals uit het bedrijfsleven. Dit doen zij met oog voor duurzaamheid, innovatie en de nieuwste retailtrends. Voor ondernemers en vastgoedbeheerders biedt Blue School ook mogelijkheden. Zo kunnen binnenkort vraagstukken worden ingediend die vertaald worden in projecten voor studenten van de beide roc’s. 

De opleiding (Denim) Store Manager start in september 2021 en richt zich op de ambitieuze en zelfstandige student die in de toekomst een winkel zou willen managen of droomt van een eigen onderneming. Het vernieuwende onderwijsconcept biedt perspectief aan veel mbo-studenten, zeker na de coronacrisis. Studenten hoeven niet meer op zoek naar een stageplek en lopen hierdoor minder kans op studievertraging. Daarnaast kunnen zij met het diploma en alle werkervaring die zij tijdens de opleiding hebben opgedaan, direct en overal aan de slag, ook internationaal.

Meer berichten