Logo hetkrantje-online.nl
<p>Leden en partners van de Rotaryclub Voorschoten-Leidschendam waren getuige van de bestuursoverdracht (foto: Paul van Wezenberg). </p>

Leden en partners van de Rotaryclub Voorschoten-Leidschendam waren getuige van de bestuursoverdracht (foto: Paul van Wezenberg).

FIT is het thema voor Rotary Voorschoten-Leidschendam

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Focus hebben, inzet tonen. Dat is het thema waarmee de nieuwe voorzitter van Rotary Club Voorschoten-Leidschendam Ernest Lambers onlangs het stokje overnam van Peter Verkerk.

In de ontspannen omgeving van Strandpaviljoen Sport in Wassenaar waren meer dan veertig leden en partners van de Rotaryclub getuige van de bestuursoverdracht. Met het thema Focus hebben, inzet tonen (FIT) bedoelt Lambers niet alleen dat de leden fysiek fit zijn.

De club pakt bovendien de uitdaging op, om potentiële leden van 40 tot 55 jaar de meerwaarde van het lidmaatschap te laten zien. Die meerwaarde ligt met name in de verscheidenheid van beroepen. Daardoor hebben de leden elkaar veel te vertellen en kunnen ze samen veel bereiken. Denk aan de inzet voor Voedselbank Voorschoten, Scouting Mauritsgroep en Stadstuin Rusthout in Leidschendam. Of aan het Murder Mystery Dinner voor het opleiden van docenten in Haïti en de verkoop van tulpenbollen voor de wereldcampagne End Polio Now.

Vanaf eind augustus gaat de club met focus en inzet op weg naar de viering van het 70-jarig bestaan in mei 2022. Rotary Club Voorschoten-Leidschendam heeft 39 leden. Nieuwe Rotarians (m/v) zijn welkom. De wekelijkse bijeenkomsten worden gehouden op dinsdag van 18.00 tot 20.00 uur in restaurant De Gouden Leeuw te Voorschoten.

Meer berichten