Logo hetkrantje-online.nl
<p>Om te vieren dat Hans Dulfer zich al 65 jaar een slag in de rondte speelt en bovendien 80 jaar wordt, presenteert hij een nieuwe band (foto: pr). </p>

Om te vieren dat Hans Dulfer zich al 65 jaar een slag in de rondte speelt en bovendien 80 jaar wordt, presenteert hij een nieuwe band (foto: pr).

Jazz Podium tijdens Huygens Festival komende zaterdag

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Tijdens het Huygens Festival is er zaterdag 11 september ook een Voorburg Jazz Culinair Podium op het Stationsplein in Voorburg.

Jazz Culinair ging ook dit jaar niet door, maar tijdens het klassieke Huygens Festival wordt toch een mooi jazzprogramma gepresenteerd op het podium op het Stationsplein. Dit in nauwe samenwerking met het Huygens Festival en met veel steun van de gemeente Voorburg en het Ondernemersfonds Huygenskwartier.

De bekendste saxofonist van Nederland, Hans Dulfer, is opener van het Jazz Podium. Om te vieren dat hij al 65 jaar speelt én de leeftijd van 80 jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe band. Met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. 

Programma
14.00 16.00 Hans Dulfer & Band
16.30 17.00 James Oesi
18.00 20.00 Something about Sanna
20.30 22.30 Septeto Trio Los Dos

Er zijn vaste zitplekken aan de tafels op het plein. De dag is verdeeld in 2 blokken, tickets per blok € 5,- inclusief welkomstdrankje, zijn verkrijgbaar via: eventree.nl/evenement/jazz-podium-huygens-festival-2021 of via www.voorburgjazzculinair.nl.

Organisatie en programmering zijn in handen van het Voorburgse evenementenbureau Evenemento.

Meer berichten