Eerdere editie van de jaarlijkse bridgedrive van de Lionsclub Prinses Marianne (archieffoto Marianne Knijnenburg).
Eerdere editie van de jaarlijkse bridgedrive van de Lionsclub Prinses Marianne (archieffoto Marianne Knijnenburg).

Bridgedrive Lions Prinses Marianne voor goed doel

Actueel 695 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Lionsclub Voorburg Prinses Marianne organiseert weer haar jaarlijkse bridgedrive. Op 13 november vindt het evenement plaats in enigszins aangepaste vorm. Niet zoals gebruikelijk een hele dag, maar alleen de middag en met de helft van het aantal deelnemers.

De opbrengst van de bridgedrive gaat naar diverse lokale doelen zoals de Stichting Carillon Voorburg, de Stichting Mooi Voorburg, de Historische vereniging Leidschendam, het Huygens Muziekfestival en Stichting Jarige Job. Voor de bridgers zijn er mooie prijzen te winnen, in het spel maar ook met de loterij.

De bridgedrive vindt plaats in het Bridgehome van Bridgeclub Leidschenhage, Dobbelaan 1 in Leidschendam. Het begint om 13.15 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De zaal is open vanaf 12.45 uur. Inschrijven kost € 45 per paar en kan per e-mail prinsesmariannedrive@gmail.com of via de website. Een taartenbuffet en hapjes bij de borrel zijn inbegrepen.

Er is plaats voor 20 tafels. Plaatsing van de deelnemers vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de betaling en is pas definitief als het bedrag van € 45 is ontvangen. Inschrijvers die niet meer geplaatst kunnen worden, ontvangen hiervan zo spoedig mogelijk bericht. Een geldige QR code in de CoronaCheck app is vereist.

Uit de krant