’Coloured Lady’ van André Sprong.
’Coloured Lady’ van André Sprong.

Expositie van Fotoclub Diafragma in Atelier BW5

Actueel 134 keer gelezen

Voorburg - In de maand oktober exposeert Fotoclub Diafragma in Foto Atelier BW5 in het Huygenskwartier Voorburg.

In deze expositie tonen 16 leden van de fotoclub hun beste werk van het afgelopen seizoen. Een grote diversiteit aan foto’s is te bewonderen: van architectuur en straatfotografie tot portretten en natuurfoto’s.

Fotoclub Diafragma uit Leidschendam-Voorburg is een club met zo’n dertig leden die actief met hun fotohobby bezig zijn. Maandelijks wordt aan de hand van een thema gefotografeerd. Alle richtingen in de fotografie komen aanbod. De foto’s worden door de leden gezamenlijk beoordeeld en besproken. Workshops worden georganiseerd en samen met een aantal andere fotoclubs worden topfotografen uitgenodigd hun fotowerk te presenteren.

Wilt u meer weten over fotoclub Diafragma? U kunt altijd een keer vrijblijvend een bijeenkomst van de club bijwonen. Kijk daarvoor eens op de website van de club: www.fotoclubdiafragma.nl.

De expositie van Fotoclub Diafragma is van nog t/m 31 oktober 2021 te bezoeken. BW5 is geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00 - 17.00 uur en op zondag van 13.00 - 16.00 uur. De toegang is gratis. Foto Atelier BW5 is gevestigd aan het Zwartepad 5 in Voorburg.

Uit de krant

Uit de krant