Afbeelding

Intratuin is Dreaming of a green Christmas

Actueel 283 keer gelezen

Zoetermeer - Dit jaar zal kerst nog groener zijn dan voorgaande jaren. Intratuin pakt uit met groene, natuurlijke en duurzame thema’s. Groene kerstdecors gecombineerd met duurzame materialen.

Naast de traditionele kerstboom zie je dat ook bijzondere kamerplanten een belangrijke rol krijgen. Kerst raakt meer en meer verweven met ons interieur, van de woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer.

De Animal trend is absoluut nog niet voorbij. Waar vorig jaar alleen tijgers en panters nog ‘hot’ waren zie je komende feestperiode ook heel veel insecten terugkomen. En naast het kerstrood, dennengroen en licht goud, zien we ook zachtere accessoires, met ronde vormen en pasteltinten. Wie een voorliefde heeft voor natuur is bij Intratuin helemaal aan het juiste adres. De trend Forrest heeft een prachtig natuurlijk kleurenpalet waarin groen- en bruintinten gecombineerd zijn met licht goud en amber.

De kerstshow is geopend en dat is vroeger dan vorig jaar. Kom ook met de kids langs op de ‘Meet & Greet’ dagen als verschillende Disney prinsessen een bezoekje brengen aan de winkel. Hou de social media in de gaten voor data en tijd. Iedereen die een kerstboom bij Intratuin koopt, krijgt een dennenboomstekje cadeau (zolang de voorraad strekt). Op die manier kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een groenere omgeving.

Uit de krant

Uit de krant