Logo hetkrantje-online.nl
<p>Final Talent 2021 Maya en Lilian Touray (foto: Willemien Rotteveel).</p>

Final Talent 2021 Maya en Lilian Touray (foto: Willemien Rotteveel).

Spetterende Finale Slotpodium van Stichting Talentenloods

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Gelukkig mocht het Slotpodium Talentenloods op zondag 14 november doorgaan en konden voorzitter Paul de Beer en wethouder Astrid van Eekelen de opening van dit spetterende festijn verrichten, om vervolgens zitting te nemen in de jury. 

Ballet en Dansstudio Door Laverman opende met Performance Klassiek I in lichtgevende jurken, gevolgd door Ballet met Pit van Stichting Dans aan de Vliet en The Dance Factory met Supercrew. 

De kinderen van de eindmusicals basisscholen De Vijverhof en Cascade leverden een verrassende terug- en vooruitblik op nu ze inmiddels op het voortgezet onderwijs zitten. 

In vervolg op het podium Klassiek speelden Roemer en Ruben Jasperse als een gloednieuw jong ensemble op de piano en cello. Waar de zusjes Maya en Lilian Touray eveneens op de piano en cello ondanks hun jonge leeftijd al een ervaren ensemble vormen.

Mandy Piket van Zangstudio The Voice en Sterre van Meeteren van Drumschool Voorburg zongen beiden de sterren van de hemel.
Tijdens het juryberaad werd een en ander verteld over het Jeugd Klavieren Centrum Nederland dat Nadia Askarova van Muziek&Theater ‘t hART in april heeft opgericht.

Robin van Gelooven (17) was niet alleen de geweldige medepresentator van Angelique Schipper, maar liet ook zijn nieuwste pitch zien op het grote doek als Jonge Denker des Vaderlands. 

Vervolgens maakte juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek de Final Talent 2021 bekend: de virtuoze zusjes Maya en Lilian! En kreeg Miswana Grootveld van Cascade voor haar verrassende optreden in Cosplay-outfit de prijs van Muziek&Theater ‘t hART voor het maken van een eigen videoclip. 

Uitzending gemist? De herhaling is op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 december om 20.00 uur via de website van omroep midvliet.nl.

Voor het nieuwe seizoen kan jeugd zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van Talentenloods.nl. Alle talenten van 12-21 jaar zijn welkom!

Het Open Podium Talentenloods is mede mogelijk gemaakt door Theater Ludens, Midvliet en de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Meer berichten