De Westfield Mall doneerde alvast maar liefst €10.000 aan Miljuschka Witzenhausen voor het Epilepsiefonds (foto: pr).
De Westfield Mall doneerde alvast maar liefst €10.000 aan Miljuschka Witzenhausen voor het Epilepsiefonds (foto: pr).

Westfield Mall in kerstsfeer en donatie voor Epilepsiefonds

Actueel 640 keer gelezen

Terwijl de problematiek rondom de verzending van kerstinkopen het nieuws domineert, transformeert Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam tot een ware kerstervaring. Daar kunnen consumenten naar hartenlust én op een veilige manier hun decembercadeaus aanschaffen. De feestperiode werd ingeluid met een buitenshow.

(foto: pr).

De Westfield Mall, met in totaal 280 winkels, trapte donderdag 18 november het feestseizoen af met een unieke entertainmentshow, buiten aan de voet van het winkelcentrum. In het duister wachtten de bezoekers in spanning af, opgetogen over wat komen ging. Uit het niets verschenen entertainers, die één voor één een straal oplichtten. Het spektakel werd gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen en begeleid door artiesten en muzikanten, die hun muziek ten gehore brachten op twee podia. Nadat de vijfde straal schitterde en de ster daarmee aan de hemel stond, werd het publiek verrast met een zee aan lichtjes. 

Miljuschka zegt trots te zijn op de samenwerking met de Westfield Mall. “In deze onzekere en donkere periode, vind ik het belangrijk dat we deze maanden liefde delen met elkaar. Daarom ben ik heel trots op mijn samenwerking met Westfield Mall. Met het aansteken van de lichten wordt deze feestelijke periode op bijzondere wijze ingeluid,” aldus Miljuschka. “Mijn dochter heeft net als 200.000 andere Nederlanders al jaren epilepsie. Voor een betere kwaliteit van leven is veel onderzoek nodig.” De Westfield Mall doneerde alvast maar liefst €10.000 aan het Epilepsiefonds. Daarnaast kunnen bezoekers van het winkelcentrum geld doneren middels een QR-code.

Uit de krant

Uit de krant