De ChristenUnie presenteert Frank Wilschut (28) als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen (foto: CU).
De ChristenUnie presenteert Frank Wilschut (28) als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen (foto: CU).

Frank Wilschut lijsttrekker ChristenUnie LV

wo 1 dec 2021, 10:00 Actueel

Leidschendam-Voorburg - Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 is Frank Wilschut in Leidschendam-Voorburg naar voren geschoven als lijsttrekker van de ChristenUnie. Deze partij doet komend voorjaar aan de verkiezingen mee zonder de SGP.

Hij volgt als beoogd raadslid daarmee Kees Verschoor op, die deze rol de afgelopen jaren bekleedde. 

Wilschut (28) is vereerd met zijn benoeming: “Ik ben erg gemotiveerd, want er is nog genoeg te doen. Ook in de lokale politiek kunnen we het verschil maken voor onze inwoners en daarom zet ik mij graag in voor de bloei van onze mooie gemeente.”

De ChristenUnie kiest met Wilschut voor een jonge, ervaren lijsttrekker. Voorzitter Kumar: “in Frank zien wij een ervaren politicus die als commissielid het klappen van de zweep in de gemeente Leidschendam-Voorburg goed kent. Frank is toegerust met fijne leiderschapskwaliteiten en heeft oog voor de belangen van de gemeente. Wij verwachten dat hij met deze verbindende talenten ook de komende campagne en raadsperiode tot dienst zal zijn van de inwoners en ondernemers.”

Wilschut: “ik vind het belangrijk dat er in Leidschendam-Voorburg ruimte is om te wonen voor oud en jong, dat we vaart maken met duurzaamheid en er ruimte is voor de menselijke maat. Zo ontstaat er ruimte voor een toekomstgerichte duurzame samenleving waarin we recht doen aan onze inwoners.”

De ChristenUnie presenteert Frank Wilschut (28) als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Frank is de afgelopen 3 jaar commissielid geweest en heeft de vorige campagne geleid. Hij woont in Voorburg, is getrouwd en heeft een dochtertje. Hij is in het dagelijks leven werkzaam bij de griffie van de gemeente Heemstede

Uit de krant