Landgoed Voorlei (voorheen Schakenbosch) in vogelvlucht (foto: pr).
Landgoed Voorlei (voorheen Schakenbosch) in vogelvlucht (foto: pr).

Na-zomerdag en wandelroute op Landgoed Voorlei

Actueel 552 keer gelezen

Leidschendam - De eerste Na-zomerdag op Landgoed Voorlei (voorheen Schakenbosch) aan de Veursestraatweg vindt plaats op zaterdag 24 september van 12:00 tot 16:00 uur. Tegelijkertijd is het de officiële opening van de QR-wandelroute die je rondleidt door de toekomst van het landgoed.

Landgoed Voorlei is een bosrijk gebied van 30 hectare. Hier komen circa 325 nieuwe woningen. Driekwart van het gebied krijgt een openbaar groen en boomrijk parklandschap dat toegankelijk is voor iedereen.

De Na-zomerdag op Landgoed Voorlei wordt een middag voor omwonenden, betrokkenen en toekomstige buren. Nazomeren met een vol programma van spelletjes, workshops, live-muziek en culinaire verrassingen. De officiële opening van de QR-wandelroute zorgt voor een extra feestelijk tintje. Dit is een wandeling van circa 20 minuten langs 10 frames die je een doorkijkje geven naar de toekomst op Landgoed Voorlei.

Tussen 12.00 en 14.30 uur zijn de ontwikkelaars van ontwikkelingscombinatie Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten samen met de gemeente aanwezig om vragen over Landgoed Voorlei te beantwoorden. De eerste stappen naar het toekomstige Landgoed Voorlei zijn al gezet. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen begin 2023. 

Je kunt je aanmelden via www.voorlei.nl.

Uit de krant

Uit de krant