Frans Rullens voor zijn tandprothetische praktijk aan de Rembrandtlaan in Voorburg. Per 1 december sluit de zaak definitief de deuren (foto: pr).
Frans Rullens voor zijn tandprothetische praktijk aan de Rembrandtlaan in Voorburg. Per 1 december sluit de zaak definitief de deuren (foto: pr).

Tandprothetische Praktijk F.W. Rullens sluit de deuren

Actueel 2.988 keer gelezen

Voorburg - Tandprothetische Praktijk F.W. Rullens, gevestigd aan de Rembrandtlaan 62 in Voorburg sluit per 1 december definitief de deuren.

Frans Rullens (61) gaat met pensioen en heeft geen opvolger die de zaak over wil nemen. Zijn dochter Kyara is weliswaar ook tandprotheticus, maar is naar volle tevredenheid elders werkzaam.

Een tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten en allerlei andere soorten gebitsprotheses. Rullens heeft dat precies 22 jaar gedaan aan de Rembrandtlaan in Voorburg. Een aantal jaren was zijn dochter ook bij hem werkzaam, maar de laatste jaren was het een eenmansbedrijf. 

“Ik heb altijd hard gewerkt en toen iemand met uitbreidingplannen informeerde of hij mijn pand kon overnemen, vond ik dat een goed moment om met pensioen te gaan”, vertelt Rullens. 

“Ik ben heel dankbaar dat ik hier al die jaren heb kunnen werken. Ik ben echt een mensen-mens dus het heeft mij veel voldoening gegeven om mensen te kunnen helpen en met hen te kunnen werken zodat zij er beter uit kwamen te zien en om hen een beter gevoel te geven.” 

Rullens gaat lekker van zijn pensioen genieten. “Dan heb ik wat meer tijd voor mijn kleinkinderen en ik vind het heerlijk om motor te rijden. We gaan dus vast wel een paar leuke reisjes met de motor maken.”

De tandprothetische praktijk sluit per 1 december, waarna het pand per 1 januari wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant