(archieffoto; fotograaf onbekend).
(archieffoto; fotograaf onbekend). Onbekend

Sint voor ieder kind: PvdA zamelt speelgoed en snoep in

Actueel 526 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het vieren van Sinterklaas, met cadeautjes in de schoen en een gevulde zak op pakjesavond, is voor lang niet ieder kind vanzelfsprekend. Armoede is een groeiend probleem, ook in Leidschendam-Voorburg. 

Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om deze gezinnen te ontzorgen en om een glimlach te toveren op het gezicht van deze kinderen (en hun ouders!) op pakjesavond. Want ieder kind verdient het om gezien te worden op 5 december. De PvdA helpt een handje mee. 

Van 15 tot en met 28 november zamelt de afdeling PvdA Leidschendam-Voorburg speelgoed en snoepgoed in. Alle speelgoed dat nog nieuw is of waar nog niet mee gespeeld is, kan worden gedoneerd. Evenals pepernoten, chocoladeletters en ander snoepgoed. In de week voor pakjesavond gaat de PvdA langs bij het pakhuis van Stichting Sintvoorieder1 in Leidschendam, om hopelijk zo veel mogelijk speelgoed en snoep af te kunnen leveren. 

De vrijwilligers van Sintvoorieder1 stellen van alle binnengekomen cadeaus met veel aandacht een Sinterklaascadeaupakket samen. Ook schrijven zij een mooi gedicht en met heel veel liefde worden de cadeautjes met het snoepgoed ingepakt. Deze pakketten worden voor 5 december uitgedeeld aan gezinnen in de regio. Zo vieren zoveel mogelijk gezinnen en kinderen dit jaar een onvergetelijke pakjesavond.

Wilt u ook meedoen aan deze actie? Stuur dan een mailtje naar lv@pvda.nl (afdelingsvoorzitter PvdA Leidschendam-Voorburg Floor Boselie-Abbenhuis) en/of sgdkok@leidschendam-voorburg.nl (raadslid Suzanne Kok). Zij komen het speelgoed dan bij u thuis ophalen. U hoeft daarvoor geen lid van de PvdA te zijn. 

Uiteraard kunt u ook zelf direct via de website van Sintvoorieder1 doneren of via één van de andere lopende acties in de regio, zoals die van Omroep West.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant