De voeselpakketten worden samengesteld; er worden er wekelijks zo'n 260 uitgedeeld aan mensen die dit heel hard nodig hebben (foto: pr).
De voeselpakketten worden samengesteld; er worden er wekelijks zo'n 260 uitgedeeld aan mensen die dit heel hard nodig hebben (foto: pr).

Inzameling Voedselbank Leidschendam-Voorburg

Actueel 939 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Voedselbank Leidschendam-Voorburg organiseert op zaterdag 25 maart een inzamelingsactie. Vrijwilligers staan dan bij drie supermarkten: de Albert Heijn in de Mall of The Netherlands, de Jumbo en de Albert Heijn op het Julianaplein in Voorburg. 

De Voedselbank deelt 260 voedselpakketten per week uit aan mensen die dit heel hard nodig hebben. Door de alsmaar stijgende vraag en de dalende aanvoer van producten, is het iedere week weer een uitdaging om een pakket samen te stellen. Daarom is deze inzamelingsactie zo hard nodig.

Wilt u wat extra’s kopen? Dan zijn deze basisproducten zeer welkom: groente in blik of pot (groot en klein), peulvruchten, soep in blik of zak, maaltijdsaus, tomatenblokjes, woksaus, thee, houdbaar broodbeleg (appelstroop/jam/hagelslag), vis of vlees in blik, havermout, muesli, volkoren crackers, pannenkoekenmix en rijst of couscous (gezinsverpakking). Dit zijn producten die de Voedselbank op voorraad kan houden en voor de cliënten ook ideaal zijn om in huis te hebben. De vrijwilligers staan van 09.00 tot 18.30 uur voor u klaar. U herkent ze aan het oranje/gele hesje.

U kunt de voedselbank altijd helpen met initiatieven, maar ook met geld. Uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. De organisatie heeft een ANBI-status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar en voor de voedselbank onbelast. 

Uit de krant