Onde begeleiding van de fanfare van Forum Hadriani lopen de wandelaars naar het eindpunt bij VEO (archieffoto: Ap de Heus).
Onde begeleiding van de fanfare van Forum Hadriani lopen de wandelaars naar het eindpunt bij VEO (archieffoto: Ap de Heus).

Ook Avondvierdaagse Voorburg in aantocht

Actueel 542 keer gelezen

Voorburg - De Avond4daagse in Voorburg vindt plaats van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei en start iedere avond om 18.30 uur vanaf het clubhuis van korfbalvereniging VEO op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom 4B. 

De gemeente Leidschendam-Voorburg en SenW ondersteunen de Avond4daagse met het project Goed bezig! waarmee gezonde voeding, water drinken en lekker sporten en bewegen wordt gepromoot onder kinderen van 0 tot 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. Dit doen ze door onder meer gratis fruit aan te bieden en het drinken van (kraan)water te promoten. Bijna iedere avond wordt door sponsorren onderweg wel iets uitgedeeld als een appeltje of een krentenbol. Volgens goede traditie worden alle wandelaars op de slotavond muzikaal begeleid; deze keer door de Blaasbalgen. 

Je kunt online inschrijven en betalen op www.veokorfbal.nl/avond4daagse. Vooraanmelden kan t/m 12 mei. Op de eerste avond kun je je ook nog inschrijven in het VEO-clubhuis, maar dan kost het €7,50 in plaats van €5,00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant