Er wordt een 24-uurs wandelestafette in het Groot Zijdepark bij Leidsenhage gehouden. foto: Het Krantje
Er wordt een 24-uurs wandelestafette in het Groot Zijdepark bij Leidsenhage gehouden. foto: Het Krantje

Samenloop voor Hoop in Leidsenhage

Actueel 67 keer gelezen

Leidschendam - In het weekend van 9 en 10 juni organiseert een groep vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding de SamenLoop voor Hoop in Leidschendam-Voorburg. Een 24-uurs wandelestafette in het Groot Zijdepark bij Leidsenhage, die de voortdurende strijd tegen kanker symboliseert. De lopers wandelen met hun team bij toerbeurt 24 uur lang.

Met het sponsorgeld dat de organisatie en de deelnemende teams verzamelen wordt het wetenschappelijk onderzoek van KWF Kankerbestrijding gesteund. De Samenloop start op zaterdag om 14.00 uur met een ereronde voor (ex-)kankerpatiënten. Deze survivors krijgen ook een verwendag. Het evement wordt omlijst met verschillende activiteiten.

Om 23.00 uur worden er kaarsen in wenszakken aangestoken en wordt er stilgestaan bij iedereen die kanker heeft (gehad) en degenen die de strijd tegen kanker hebben verloren.

Iedereen kan zich met een team aanmelden om mee te doen; het inschrijfgeld is 10 euro per persoon. Een team bestaat uit 10 tot 15 personen, die zelf sponsors zoeken en bij toerbeurt wandelen op 9 en 10 juni.

Sponsoring kan in natura, in diensten of financieel. In het groot en in het klein, alles is welkom. U kunt ook sponsoren door voor 5 euro een wenszak te kopen en uw persoonlijke wens daarop te schrijven. Bent of kent u een (ex-)kankerpatiënt? Dan wordt u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de ereronde en/of de verwendag.

Meer informatie vindt u op www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden onder het kopje Meedoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant