Door schuldsiers is beslag op het complex gelegd. foto: Het Krantje
Door schuldsiers is beslag op het complex gelegd. foto: Het Krantje

Beslag gelegd op sportvelden SVLY

Actueel 57 keer gelezen

Leidschendam- Vanochtend is door de gemeente Den Haag beslag gelegd op de voetbalvelden en de tennisbanen van SVLV. De reden hiervan is een enorme huurschuld die de vereniging bij de gemeente niet meer kan betalen. Vanmiddag worden dan ook de sloten vervangen

Naar aanleiding van de uitkomst van de Algemene Leden Vergadering op 22 februari komt de vereniging deze situatie niet meer te boven", aldus bestuurslid Leon van Knijff. "Er zijn verschillende schuldeisers die hun vordering op onze vereniging komen verhalen".

Een van die schuldeisers is de gemeente Den Haag. "In overleg hebben wij besloten om bij de gemeente aan te geven dat de vereniging niet bij machte is deze vordering te betalen", zegt Knijff. "Hierdoor ziet de gemeente zich genoodzaakt de huur van het sportcomplex op te zeggen. Gevolg is dat de gemeente het complex heeft gesloten en dit dus niet meer beschikbaar is voor SVLY. Hierdoor kan het sportpark De Dijken vanaf 1 maart 2012 niet meer voor voetbal en/of tenniswedstrijden gebruikt worden. Tevens zullen er dit weekend geen voetbal wedstrijden voor de beker of de competitie gespeeld kunnen worden".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant