Vergadering Avalex: 'Trammelant voorkomen'

Actueel 44 keer gelezen

Momenteel vindt bij de gemeente Rijswijk een vergadering van het AB-bestuur over het miljoenentekort bij Avalex plaats. Hierbij een aantal gedane uitspraken:

Accountant Dubbeldam over jaarrekening 2011: "Beoordelen van de controles zijn nog gaande. Zijn op 85 procent van de controles. Komen er afwijkingen? Uit die 85 procent die is gecontroleerd, komen geen andere bevindingen, laatste 15 procent zijn we mee bezig".

Wethouder Mateman van gemeente Rijswijk: "Triest beeld, dit soort trammelant de komende jaren voorkomen. Liever dat het gat wordt gedicht."

Van Ostaijen van Leidschendam- Voorburg: "Is goed dat er een verkorte jaarrekening 2011 op tafel ligt, komt overeen wat er aan de hand is, sluiten af met negatief resultaat, goede basis om hard te werken aan de verbeterpunten, doet me plezier." En verder: "Presentaties van management Avalex: Zijn grote stappen gezet om veel dingen beter te doen, namelijk: Wat gaan wij doen: - Als een MT opereren - Prioriteiten stellen - Luisteren naar de werkvloer - Samen voorbereiden", en "Mensen juiste verantwoordelijkheid geven, lijken open deuren, maar er was een andere wijze van werken binnen dit bedrijf. Bij Avalex staat dit in de kinderschoenen, we zijn begonnen met oefenen. Budgethouders en Controllers moeten gaan samenwerken".

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant