(foto: PR)
(foto: PR)

SEV is 50 jaar jong!

Actueel 6 keer gelezen

LEIDSCHENDAM/ INGEZONDEN - We zeggen het altijd, we schrijven het altijd, maar we laten het ook zien. Bij SEV is de jeugd superbelangrijk! En daarom zijn er in het jubileumseizoen ook veel jeugdactiviteiten gepland. De start was al op 29 september, maar het vervolg vond in deze herfstvakantie plaats. Kijk op www.sev-voetbal.nl voor meer informatie.

De oudere talenten (A,B,C en D) gingen naar Pitch & Putt in Leidschendam. En daar beleefden ze heel veel lol met het footgolfen. Mede dankzij de bijdrage van dit bedrijf, was het voor onze jongens en begeleiders een superuitje.

En ook aan de jongere SEV-ers werd gedacht, want in de sporthal was deze week voor de E en F-jeugd een giga hindernisbaan opgebouwd. Er werd ook gevoetbald, er was patat en drinken in de kantine. Het was een forse klus voor de opbouw- en kantineploeg, maar hun inzet werd met lachende gezichten beloond.

Ouders en kinderen die dit aanspreekt, kunnen nog steeds bij SEV terecht. Bij ons is er geen wachtlijst, maar kun je direct lid worden. En nu in dit jubileumseizoen, waarvoor nog meer leuke (jeugd)activiteiten zijn gepland, zelfs voor half geld.

Uit de krant